Prvi 2125 pregleda 06. listopada 2019.

Ove nove filmove i serije morate pogledati na Netflixu!

Unsplash inthetallgrassmovie/Instagram

Horor, znanstveno fantastični ili romantični film? Na vama je da izaberete!

Na Netflixu sad možete pogledati nove serije i filmove. Oni su savršeni za gledanje ove mirne nedjelje uz kakao i dekicu, pa evo koji su to filmovi!

1. 'Sex and city' 

Film prati useljenje Carrie Bradshaw i Mr. Biga u zajednički stan. Problem se javi u organizaciji njihovog vjenčanja koje počinje kliziti u ponor kad se lista gostiju proširi sa 75 uzvanika na njih 200. Jedna od Carrienih frendica slučajno natjera Mr. Biga na bijeg pa Carrie ostane sama pred oltarom.

2. The Neverending Story

Na putu do škole, Bastian uleti u knjižaru kako bi se sakrio od školskih zlostavljača. Tamo pronađe knjigu 'Neverending Story' koju nakon toga svakodnevno čita u školi i izvan nje. Knjiga govori o magičnom otoku kojeg napada mračna sila koja uništava sve pred sobom. Kraljevstvo treba pomoć djeteta kako bi preživjelo. Čitajući knjigu, Bastian shvaća da opis lika odgovara njemu. 

3. Living Undocumented

Ova dokumentarna serija prati živote obitelji imigranata koji se svakodnevno suočavaju sa strahom od deportacije iz SAD-a. Jedna od izvršnih producentica serije je i Selena Gomez.

4. In the Tall Grass

Kad brat i sestra, Cal i Becky, čuju plač dječaka u visokoj travi u polju odluče ga potražiti. No, uskoro se u njoj izgube i razdvoje, a najjezivije je to što u travi nisu sami. Od toga što su se izgubili gore je da ih se pronađe strašna prikaza. Brrrrrr.....

5. Raising Dion

Film prati priču udovice Alice koja nastoji odgojiti sina nakon smrti supruga. Alice vrlo brzo otkriva da joj sin ima nevjerojatne nadnaravne moći pa ih ona pokušava sakriti i sina zaštiti od ljudi koji ih nastoje iskoristiti.

Sad kad imate za gledati nove filmove i serije potrebne su vam samo kokice. Uživajte!

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?