Prvi 1895 pregleda 08. srpnja 2019.

Ove serije će ti se svidjeti ako voliš 'Stranger Things'

strangerthingstv/instagram

Ako si jedan od onih koji je već pogledao cijelu novu sezonu serije Stranger Things, ne brini. Dolazimo ti u spas s prijedlogom još osam serija koje možeš binge watchati.

Mnogi fanovi su novu sezonu serije Stranger Things odgledali u jednom dahu. Ako si jedan od njih, čestitamo! Ako si s obzirom na to ostao bez serija za gledanje i tražiš nešto novo, imamo osam prijedloga za tebe:

Freaks and Geeks

Serija Freks and Geeks je stvarno humoristična. S time se slaže internet svijet. Osim toga, glavne uloge tumače neki od najpopularnijih glumaca poput Jamesa Franca i Setha Rogena.

Everything Sucks

Jedina mana ovoj seriji je što ima samo jednu sezonu. No, ono što je super je što je u stvari skroz slična mnogima omiljenoj Stranger Things. E da, nema zla čudovišta. Sigurno će ti se svidjeti.

Dark

Serija u proizvodnji njemačkog Netflixa ima dvije sezone, a fanovi željno iščekuju i treću koja bi mogla izaći jako skoro. Radnja? Nekoliko klinaca nestane pa se sve pretvori u epsko putovanje kroz vrijeme.

Sense 8

Fanovi ove serije bili su očajni kada su saznali da se serija ukida nakon samo dvije sezone. Osam ljudi s različitih krajeva svijeta ima vizije koje ih spajaju. Prisiljeni su držati se skupa jer ih progoni misteriozna organizacija. Najgori dio? Zadnja epizoda završi cliffhangerom i zauvijek ostanemo u neznanju. Ako ti to ne smeta, definitivno preporučamo.

Orange Is The New Black

Za razliku od nekoliko prethodno nabrojanih, Orange is the new black dosad ima šest sezona, a uskoro se očekuje sedma, ujedno i posljednja. Ova serija je zaslužna za populariziranje Netflixove produkcije, a ako se odlučiš pogledati ju, sigurni smo da te neće razočarati. Cijela priča počinje kada Piper Chapman završi u zatvoru, a kroz sezone pratimo njezine zgode i nezgode te cijelu situaciju u zatvoru.

Wayward Pines

Reći ćemo ti ovo: Serija prikazuje idilični gradić koji je nemoguće napustiti. Da, da, creepy je baš kao što i zvuči. 

Buffy the Vampire Slayer

Serija koja je populazirala tematiku vampira u srednjim školama je upravo ova. Neustrašiva srednjoškolka Buffy bori se s vampirima i ništa joj ne može stati na put. Iako ti možda zvuči otrcano, ovo je bila jedna od najpopularnijih serija u devedestima.

Supernatural

Ako si apsolutni šampion binge watchanja serija, definitivno ti preporučamo Supernatural. Na Netflixu možeš pogledati 14 sezona u čijim su glavnim ulogama dvojica zgodne braće. U listopadu izlazi posljednja sezona, a dotad još stigneš pogledati!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ne znam koju bih prije pogledala xd