Prvi 910 pregleda 05. ožujka 2023.

Ove su poznate face 'uletjele' simpatiji u inbox i postale par

Steven Bergman/AFF-USA.COM/RE/Press Association/Pixsell

Uljetavanje u inbox preko Instagram DM-a (direct messages) možda se čini kao zastarjela metoda, ali vjerovali ili ne, pokazuje se kao učinkovit način. To ove poznate face i dokazuju.

Vanessa Hudgens i Cole Tucker upoznali su se tijekom Zoom meditacije. "Uđem u Zoom i pitam se: 'Tko je to?, Ako želim nešto ili nekoga, idem za njima. Jednostavno sam uletjela u njegov DM i rekla, 'Hej, drago mi je što sam te upoznala.' Stoga mislim da nije sramota napraviti prvi korak", objasnila je Hudgens u emisiji Drew Barrymore, za People. 

Simone Biles i Jonathan Owens tehnički su se upoznali na aplikaciji za spojeve Raya, ali je akcija krenula tek nakon DM-a. "Rekala bi da sam mu uletjela u inbox," rekla je Biles za Wall Street Journal u srpnju 2021. "Vidjela sam ga i rekla, 'Oh, baš je sladak', pa sam ga pozdravila... pa smo počeli malo razgovarati, a onda smo se tjedan ili dva kasnije počeli družiti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

Tijekom pojavljivanja u emisiji Jimmy Kimmel Live u siječnju 2018., Sarah Hyland (Moderna obitelj) podijelila je priču o tome kako su ona i Wells Adams s flerta na Twitteru prešli na spoj. "Pratila sam ga na Twitteru, tweetali smo jedan drugoga i mislila sam da je zabavan i da je obožavatelj serije Moderna obitelj ... pa sam pomislila da sam ga vidjela kao barmena pa sam rekla, 'To je stvarno slatko', dok je Adams napisao: "Sljedeći put kad budem u L.A.-u, vodim te na piće i tacose."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Braći Jonas upalio flert u inbox!

Prema intervjuu Sophie Turner iz ožujka 2019. za Harper's Bazaar UK, njezina je veza s Joeom Jonasom započela 2016. porukom iz inobxa. Turner je rekla kako su im prijatelji namjeravali smjestiti, ali Jonas je bio taj koji je napravio prvi potez. "Imali smo puno zajedničkih prijatelja," objasnila je, "i pokušavali su nas upoznati dugo vremena. Pratili smo jedno drugo na Instagramu i on mi je jednog lijepog dana, iz vedra neba, poslao poruku."

I Nick Jonas i Priyanka Chopra romansu su započeli porukom na društvenoj mreži. Jonasov prijatelj ,Graham Rogers, imao je posredničku ulogu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Jonas je bio zaljubljen u TV zvijezdu i poslao je Rogersu poruku: "Priyanka. Je. Wow." Zatim je, uz Rogersovo ohrabrenje, Jonas skupio hrabrosti za slanje poruke Chopri na Twitteru u rujnu 2016. "Čujem od nekoliko zajedničkih prijatelja da bismo se trebali sastati", rekao je za Vogue tijekom intervjua u prosincu 2018. Navodno, Chopra je istog dana odgovorila i započeli su razgovor koji je trajao šest mjeseci dok se konačno nisu našli licem u lice na zabavi povodom dodjele Oscara Vanity Faira 2017.

 

 

Tvoja reakcija?