Prvi 75 pregleda 29. svibnja 2016.

Ove zvijezde obožavateljima naplaćuju fotografiranje!

Beyonce

Demi Lovato, Justin Bieber, Beyonce i mnoge druge upoznat ćete jedino ako ste bogataši...

Ako si vjerni obožavatelj Demi Lovato (23), Justina Biebera (21), Lady Gage (29), Beyonce (34) ili pojedinih drugih zvijezda, žao nam je, ali upravo ćemo ti morati uništiti jedan od najvećih snova... Da upoznaš svog najvećeg idola.

Oni su samo neki od onih koji su odlučili obožavateljima (skupo) naplatiti upoznavanje ili fotografiranje. Štoviše, od iznosa koje su odredili zabolit će vas glava, a mogli bi vam i prestati biti dragi!

Portal Teen.com izdvojio je zvijezde zbog kojih bi trebali razbiti kasicu prasicu...

1. LADY GAGA (cijena upoznavanja oko: 10 000 kn)

Lady Gaga - 155 cm | Autor: Pixsell Pixsell

U svom 'Paketu upoznavanja' pjevačica je obožavateljima osigurala i posebno mjesto za vrijeme koncerta, kao i zaštitu od strane njezinih osobnih zaštitara. Osim toga, s koncerta će moći ponesti brojne cool uspomene na druženja s Lady Gagom.

2. JUSTIN BIEBER (cijena upoznavanja: oko 12 000 kn)

Justin Bieber | Autor: Pixsell Pixsell

Pjevač je nedavno obznanio da će ga obožavatelji napokon imati prilike i osobno upoznati! To naravno ima svoju cijenu... Tijekom Justinove turneje 'Purpose', koja uskoro kreće, postojat će 'Upoznaj me' paket koji košta preko 12 000 kuna po osobi! Za taj iznos dobit ćete fotku s Bieberom, plakat s turneje, ulaznicu za koncert i "turistički obilazak" backstagea...

3. BEYONCE (cijena upoznavanja: oko 11 000 kn)

Beyonce | Autor: Pixsell Pixsell

Beyonce ne prakticira osobna upoznavanja s fanovima, ali tijekom turneje 'I am... Sasha Fierce' potrudila se upoznati 15 najvjernijih obožavatelja koje je taj luksuz koštao više od 11 000 kuna! Za taj "skromni" iznos dobili su grupnu fotku s pjevačicom i, oni najsrenitji među njima, imali su privilegiju sjesti u prvi red tijekom koncerta.

4. DEMI LOVATO (cijena upoznavanja: oko 40 000 kn)

Demi Lovato | Autor: Pixsell Pixsell

Ako poželite upoznati Demi, osim što ćete morati pripremiti oko 40 000 kuna, morat ćete i dodatno kupiti kartu za koncert. Za tu pravu "sitnicu" fotkat ćete se s pjevačicom i na trenutak zaviriti u njezinu garderobu. 

 

Osim njih, upoznavanje i fotografije će vam naplatiti i Jennifer Lopez (46) , Britney Spears (34) i Madonna (57).

Tvoja reakcija?