Prvi 4329 pregleda 24. kolovoza 2018.

Ove zvijezde udale su se za 10 godina mlađe frajere

Pinterest

Premda nije čest slučaj vidjeti stariju ženu i (puno) mlađeg frajera u vezi, ove slavne dame su se ipak odlučile držati one ‘mlađe je slađe’.

Portal Clevver je složio listu ovih pomalo neobičnih parova:

1. Glumica Julianne Moore je rođena krajem 1960. godine, a njezin muž, Bart Freundlich početkom 1970. god. Upoznali su se na setu serije ,,The Myth of Fingerprints” 1996. god. Oženili su se na ljeto 2003.god, a imaju i dvoje djece.

 | Autor:
2. Mariah Carey je od svog muža Nick Cannona starija deset godina, a oženili su se nakon samo dva mjeseca veze. Bili su zaručeni svega osam dana prije samog vjenčanja. Ipak, rastali su se 2016. god, ali nastavili zajedno odgajati njihovo dvoje djece, Roc i Roe.

 | Autor:
3. Slavni glumac Hugh Jackman još nije ni napunio 50 godina, a njegova žena Deborra Lee- Furness je već proslavila 60. rođendan. U braku su od 1996. god i čini se kako im razlika od 13 godina nimalo ne smeta.

 | Autor:
4. Demi Moore i Ashton Kutcher su svoju vezu bili započeli 2003. god premda je između njih bila razlika od 15 godina. Dvije godine kasnije su se oženili no 2013. rastali nakon čega je Ashton prohodao s nešto mlađom Milom Kunis.

 | Autor:
5. Elizabeth Taylor je rekorderka u sklapanju brakova i iza sebe ih ima čak osam. Od 1991. god do 1996. god bila je udana za Larry Fortensky-a koji je bio dvadeset godina mlađi od slavne glumice.

 | Autor:

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri