Prvi 1887 pregleda 18. lipnja 2020.

Ovi filmovi će ti popraviti raspoloženje na loš dan

screenshot/youtube

Postoje dani kad nam jednostavno od jutra sve krene ‘naopako’. Iz takvih je dana jednostavno nemoguće izaći kao pobjednik pa je nekada najpametnije ušuškati se ispod dekice i pustiti si film koji će nam popraviti raspoloženje.

Neki filmovi možda nisu najgenijalnija filmska ostvarenja u povijesti kinematografije, ali svakako imaju veliku vrijednost samim time što šire pozitivu i mogu nas oraspoložiti u danima kad potpuno potonemo.

Kako piše BuzzFeed, ovo su filmovi koji će nam vrlo brzo popraviti raspoloženje i navesti nas da barem na kratko zaboravimo na sve probleme oko nas.

1. Moje grčko vjenčanje

Mlada Grkinja Toula se zaljubljuje muškarca Iana koji nije Grk i želi se s njime vjenčati, što se nimalo neće svidjeti njezinoj konzervativnoj (i urnebesnoj) obitelji. Kad obitelj ipak prihvati Iana i krene s organizacijom ‘velikog grčkog vjenčanja’, tu tek počinje pravi ‘show’.

2. Princezini dnevnici

Ovo je uzbudljiva, dirljiva, zabavna i smiješna moderna bajka o običnoj djevojci koja odjednom postaje princeza, a najviše smijeha izazivaju Mijini pokušaji da svlada pravila otmjenog dvorskog ponašanja.

3. Lak za kosu

Lak za kosu priča je o srednjoškolskoj šminkerici Tracy Turnblad, koja od „čudakinje“ postaje prava zvijezda. Radnja je smještena u 1960. godinu, za vrijeme 'plesne groznice'.

4. Forrest Gump

Radnja se vrti oko dječaka Forresta koji pukim slučajem upozna hrpu slavnih ljudi i postane uspješna i slavna ličnost, dok njemu ta slava ne znači ništa te cijelo vrijeme razmišlja o djevojci iz svog djetinjstva u koju je zaljubljen čitav život.

5. Odbjegla nevjesta

Maggie je žena koja je pred oltarom ostavila nekoliko zaručnika pa su je prozvali "Odbjeglom nevjestom", a jedan novinar iz New Yorka dobiva zadatak otići u mjesto gdje ona živi te napisati priču o njoj. No, u sve se onda uplete i ljubav...

6. Indijski začin na francuski način

Kada se u Francusku doseli obitelj iz Indije te otvori restoran nasuprot slavnog restorana koji vodi opasna Madame Mallory, doći će do neplaniranog miješanja potpuno različitih kultura, recepata i začina. I, naravno, urnebesnih sukoba.

Koji od ovih filmova prvi gledate? 

 

Uskoro stiže trailer za novu JoomBoos seriju 'Teini dnevnici', a 2.7. izlazi prva epizoda. Stay tuned!

 | Autor:

Tvoja reakcija?