Prvi 46374 pregleda 22. srpnja 2019.

Ovi horoskopski parovi nikako ne mogu biti skupa

unsplash/ilustracija

Upoznati nekoga s kime nas veže snažna kemija nije čest slučaj, no ukoliko smo s nekim kliknuli na prvu, to ne znači da veza s tom osobom ima budućnost. Evo, ovi parovi recimo na prvu izgledaju kao savršeni 'match', no zapravo nikako ne mogu biti zajedno niti njihova veza može uspjeti.

Ovan i Blizanci 

Kad se susretnu vatreni znak poput Ovna te zračni znak, Blizanci, trenutna uzajamna privlačnost se jednostavno mora dogoditi. Ovi znakovi imaju toliko toga zajedničkog; poput ljubavi prema uzbuđenju, adrenalinu i avanturi. Oni s lakoćom ostvaruju prisan kontakt, vole se strastveno i intenzivno, no problemi se javljaju čim veza uđe u monotoniju. I čim postane 'ozbiljnija'. Ne mogu podnijeti dosadu ni sekunde tako da vrlo brzo napuštaju osobu s kojom više nemaju početnu zaljubljenost i uzbuđenje.

via GIPHY

Blizanci i Strijelac 

Kad se Blizanac i Strijelac spoje, dolazi do snažne kemije između dva znaka koji se privlače premda su poprilično različiti karakteri. Iako oboje uživaju u neobaveznim dopisivanjima i opuštenoj atmosferi, nisu spremni za duboke razgovore i ozbiljne veze. Veseli ih početna zaluđenost i žar koji svi parovi imaju, no kad dođe vrijeme velikih pitanja i odluka te definiranja veze, oni jednostavno pobjegnu.

via GIPHY

Rak i Vodenjak

Postoji snažna prirodna privlačnost između Raka i Vodenjaka. Rak je taj koji voli brinuti o nekome, a Vodenjak je onaj koji voli da se o njemu brinu. Naime, Rak je spreman partneru pružiti podršku i oslonac u životu, a Vodenjak je taj koji tu dobrotu može vrlo lukavo iskoristiti. Premda se čini kako se ova dva znaka savršeno nadopunjavaju, takav odnos jednostavno ne može potrajati. Vodenjak se s vremenom može početi osjećati kao da ga Rak previše guši, dok bi se Rak mogao osjećati iskorišteno od strane Vodenjaka. Zvuči kao savršen recept za prekid.

via GIPHY

Djevica i Blizanci 

Najbolji dio u odnosu Djevice i Blizanaca je njihova komunikacija.Oni dijele slične poglede u životu te način komuniciranja s ljudima. Oboje su poznati po tome što su inteligentni, snalažljivi i praktični. Također, u tandemu mogu iznjedriti zanimljive ideje ili se upustiti u nezaboravnu avanturu. Ipak, perfekcionizam svojstven Djevicama ono je što vrlo lako može razdvojiti ova dva znaka. Blizanci ne vole previše analizirati stvari te sve pokušavaju pojednostaviti, što nije slučaj kod Djevica. Iz tog razloga Djevice mogu dosaditi Blizancima koji će se zatim vjerojatno odlučiti na prekid.

via GIPHY

Lav i Jarac

Astrolozi tvrde kako spajanjem ova dva znaka može nastati uistinu zanimljiva priča. Velika je vjerojatnost da će njihov odnos započeti iz prijateljstva te se s vremenom razviti u nešto više. Upornost i želja za uspjehom Jarca imponirati će također ambicioznom Lavu, koji u životu želi dobiti mnogobrojna priznanja za svoj uspjeh. Ipak, problem bi mogao nastati kad i jedan i drugi partner pokažu svoj natjecateljski duh. Kad ovi znakovi shvate da se njihova veza temelji na neprestanom dokazivanju ‘tko je bolji’, neće više htjeti ostati u toj vezi.

via GIPHY

Škorpion i Ovan

Kad se Škorpion i Ovan spoje, možete očekivati ​​eksplozivnu privlačnost. Ova dva znaka u početku bi mogla biti privučena snažnom seksualnom kemijom jer su oboje željni avanture. Ipak, svadljiva narav bi ih mogla uvelike sputati u ostvarivanju ozbiljne veze, tako da bi se njihova početna emocionalna i seksualna privlačnost mogla brzo ugasiti. Kratkotrajne svađe mogu biti dobar začin u vezi, no previše netrepeljivosti nitko ne želi dugoročno trpjeti. 

via GIPHY

Ribe i Strijelac 

Riba i Strijelac mogu se na prvu činiti kao potpuno različiti karakteri, no zapravo imaju toliko toga zajedničkog. Bez obzira što je Riba veliki sanjar i emotivac, a Strijelac uvijek željan provoda i avantura, kad se prvi put sretnu, kemija između ova dva znaka je jača nego li kod bilo koje druge kombinacije znakova. Ipak, kemija nestaje onog trenutka kada znakovi shvate da se jednostavno ne mogu uskladiti kako bi izgradili dugoročnu, stabilnu i ozbiljnu vezu. Možda je istina da se različitosti privlače, no s vremenom se i odbijaju.

via GIPHY

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Ma da??