Prvi 1348 pregleda 01. ožujka 2023.

Ovi horoskopski znakovi će biti sretni u ljubavi u ožujku!

canva

Imati sreću u ljubavi tijekom ožujka 2023. pothvat je koji će biti vrijedan bilježenja i pamćenja. Ovo nije najlakši mjesec za većinu horoskopskih znakova, ali za ova tri je vrlo dobar - ljubavni život će cvjetati.

1. Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Vi ste najsnažniji i najčvršći horoskopski znak i shvaćate da biti snažan također znači biti osjetljiv i suosjećajan. Ovaj vam mjesec donosi prekrasan početak Venere u konjunkciji s Jupiterom. Ono što će se činiti najuspješnijim u ovom mjesecu je način na koji radite zajedno na prevladavanju prepreka i kako vaš nevjerojatan osjećaj za vrijeme funkcionira s vašom sjajnom i vještom sposobnošću da razgovarate o stvarima. Energija Marsa obavija vas snagom, a vi ćete, srećom, iskoristiti svu svoju moć ovog mjeseca u ljubavi, liječenju i mirnoj komunikaciji.

2. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

 | Autor: pexels pexels

Ožujak ćete vidjeti kao izazov i potencijalnu pobjedu. Ljubav i strast vladaju vašim svijetom ovog mjeseca, a kada govorimo o strasti, ne govorimo nužno o romantičnoj intimnosti. Tijekom Venere u Plutonu 16., trebali biste vidjeti skok u sličnosti sa svojim partnerom; postoje stvari koje o njima niste znali, a saznat ćete danas. Okrit ćete da možete voditi prijateljske rasprave sa svojim partnerom i da ćete vi i vaš partner postati jedinstvena jedinica; puni ste ljubavi, inteligentni ste i voljni rasti.

3. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

 | Autor: pexels pexels

Nikada ne pomislite da biste mogli biti među sretnicima što se tiče ljubavi, ali sigurno ćete tijekom ožujka pjevati drugu melodiju. Zanimljivo je da dok tranziti Merkura ne utječu mnogo na vašu sposobnost komunikacije, otkrit ćete da ljudi u vašem životu puno više vole izraziti svoje mišljenje nego inače. Kada slušate, shvatit ćete da vam se sviđa ono što čujete. Vaši bolji dani padaju 8., 9., 11., 16., 17., 19. i 23. ožujka, a u tom razdoblju ćete otkriti nešto prekrasno o osobi s kojom ste. 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

 

Tvoja reakcija?