Prvi 14856 pregleda 13. ožujka 2022.

Ovi horoskopski znakovi često ostaju u lošim vezama

Canva/Opinionstage

Većina osoba koje se nađu u nekim lošim vezama, napuste ih što prije i uživaju u svom miru. No, neki u takvim vezama odlučuju ostati ili im sljedeća veza bude vrlo slična. Kao i uvijek, za takav obrazac ponašanja, najčešće se može okriviti - horoskop...

Kada je riječ o ljubavnim vezama, neki horoskopski znakovi imaju više sreće od drugih. No, neki od njih ipak sami sebe pomalo sabotiraju i ostaju u toksičnim i lošim vezama iako znaju da im to ne donosi apsolutno ništa dobro. Ako vas zanima koji su to znakovi i jeste li možda i vi (svjesno ili nesvjesno) u toj skupini, nastavite čitati jer smo na Bustleu pronašli odgovore. 

Bik

Kada je riječ o ljubavi, bik najviše cijeni stabilnost i voli biti u nekoj 'sigurnoj zoni'. Jednom kada uđe u vezu, napravit će sve da u toj vezi i ostane. Iako je vrlo realan i primijetit će mnoge 'crvene zastavice' ako se pojave u vezi, bik će najčešće strpljivo čekati da se stvari promijene i krenu na bolje. Nikako se neće usuditi samostalno početi mijenjati nešto jer se boji da će to poljuljati njegovu stabilnost u vezi. 

via GIPHY

Čak i ako napravite nešto njima na štetu, bik će vam iznova i iznova opraštati samo da ne bi 'uznemirio' svoj svakodnevni život.

Rak

Rak je vrlo drag i romantičan znak i isto takvo ponašanje očekuje i od svog partnera. No, previše romantike i pažnje nikada nije dobro i često gravitira prema posesivnosti, a rak bi, nažalost, upravo takvo ponašanje mogao prihvatiti kao 'normalno' i takvog bi partnera opisao kao nekoga koga je čekao cijeli život. 

via GIPHY

Čak i ako uoči da nešto u takvom ponašanju ne štima, rak će to pripisati sitnim manama i kompromisima s kojima se susreće svaka veza i koje jednostavno treba prihvatiti.

Strijelac

Strijelac je jedan od najiskrenijih horoskopskih znakova i njegova komunikacija je vrlo direktna. Upravo zato, strijelac će ostati vrlo zbunjen ako netko nije iskren prema njemu. Najčešće će ignorirati sve 'crvene zastavice' i vjerovat će svakoj riječi koju mu kaže partner sve dok situacije ne počne izmicati kontroli.

via GIPHY

Jeste li se možda pronašli u nekom od ovih opisa? 

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?