Prvi 12169 pregleda 08. veljače 2019.

Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno

wildsouldreamer/instagram

Mjesec je zaljubljenih i ukoliko si solo, vrijeme je da saznaš koji horoskopski znak bi mogao biti tvoja srodna duša

Kako piše Bustle, svaki horoskopski znak krase određena karakterna obilježja zbog kojih bi se bolje ili lošije slagao s nekim drugim horoskopskim znakom.

OVAN & VAGA

Ova dva znaka imaju savršen balans između samostalnosti i zajedništva, tako da će ujedno održavati super vezu, a neće zapostaviti  odnose s frendovima.

via GIPHY

BIK & ŠKORPION

Bikovi i škorpioni su izrazito strastvena i emocionalna bića i imaju jednaku potrebu dijeliti svoju ljubav kako s partnerom tako i s cijelim svijetom na društvenim mrežama. Po tom pitanju si savršeno odgovaraju.

via GIPHY

BLIZANCI & STRIJELAC

Kada su ova dva znaka zajedno, ne može im biti dosadno. Na istoj su mentalnoj i emocionalnoj razini tako da mogu razgovarati satima i uživaju u međusobnom društvu čak i kada šute.

via GIPHY

RAK & JARAC

Oni su jedan od snažnih parova koji imaju velike ciljeve i planove u životu, a kada se spoje zajedno mogu napraviti velike stvari. Odlični su partneri kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

via GIPHY

LAV & VODENJAK

Dok su lavovi rođeni lideri, a vodenjaci samozatajni karakteri, zajedno savršeno odgovaraju jedan drugome. Vodenjak se ugodnije osjeća s nekim tko ga može štititi i ohrabrivati, a lavovi su idealni partneri za to.

via GIPHY

DJEVICA & RIBA

Ovdje je riječ o iznimno nježnim, privrženim i staloženim karakterima. Djevica i riba nisu privrženi burnim svađama i raspravama te vole sve rješavati mirnim putem. Njihov odnos je veoma harmoničan, bez stresa i toksičnih situacija.

via GIPHY

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma daa???