Prvi 5546 pregleda 14. rujna 2022.

Ovi horoskopski znakovi ne znaju raspolagati novcem

canva

Horoskopski znak u kojemu smo rođeni određuje puno toga - od sreće u ljubavi, preko naše osobnosti pa sve do toga kako raspolažemo s novcem. Naravno, postoje oni kojima to ide odlično i uvijek imaju novca i žive sasvim lagodno, no tu su i oni kojima novac uvijek 'bježi kroz ruke'. U nastavku pročitajte koji horoskopski znakovi su pripadnici ove druge skupine

Rak

Rak je jedan od onih horoskopskih znakova koji se vrlo često boje 'ugrabiti' prilike koje im se pružaju zbog straha od toga da će drugi smatrati kako za to nisu dovoljno kompetentni. 

via GIPHY

Ovdje će im, kako piše 24sata, puno problema stvarati i njihova sklonost raznim ovisnostima zbog kojih će potrošiti sva svoja raspoloživa sredstva ne razmišljajući o budućnosti. 

Vaga

Vage su vječni sanjari i najviše uživaju putujući i otkrivajući neke nove svjetske ljepote. One ne žele živjeti 'u okovima' materijalnog svijeta i baš zato u njihovim novčanicima često možemo pronaći tek onoliko novca koliko je dovoljno za preživljavanje.

via GIPHY

No, njih to, zapravo, ne čini nesretnima već to smatraju nekom svojom slobodom jer bi im posao na višoj i bolje plaćenoj poziciji te borba za što veću plaću, samo izazivala stres koji one uopće ne žele trpjeti. 

Strijelac

Iako je strijelac vrlo uspješan u svom poslu i sposoban zaraditi jako velike svote novca, također je sposoban potrošiti ih u rekordnom roku. 

via GIPHY

Strijelac je sposoban sav zarađeni novac potrošiti na hirove, bez razmišljanja će posuditi veću novčanu svotu obitelji ili prijateljima, a da se kasnije uopće ne može sjetiti ni kome ni koliko je posudio.

via GIPHY

No, takve stvari ga uopće neće zamarati i nastavit će zarađivati i trošiti kao da se ništa nije dogodilo. 

Vodenjak

Vodenjaku financije nisu jedan od prioriteta već je usredotočen na poboljšanje života cijelog društva kroz razne projekte i inovacije. Upravo ti projekti i inovacije odnosit će mu najveći dio zarade i često ga ostavljati gotovo bez ičega.

via GIPHY

Vodenjaka to neće niti malo obeshrabriti jer mu je dobrobit svih oko sebe puno važnija od financija, ali sebe samog. 

Ribe

Sanjive ribe teško se prilagođavaju modernom svijetu u kojemu je, da bi došli do novca, potreban naporan rad. Ta sanjivost ih dovodi do toga da namjerno propuštaju, pa čak i odbijaju, bolje poslovne prilike jer si ne žele priuštiti dodatni stres. 

via GIPHY

Također, ribe baš i ne znaju štedjeti i sklone su impulzivnom trošenju. Njih ne zanima hoće li imati dovoljno novca za hranu do kraja mjeseca, važno je da u ormaru imaju nove cipele ili nešto drugo što im se baš svidjelo kada su bili u shoppingu. 

Jeste li i vi pripadnik nekog od ovih znakova? 

Tvoja reakcija?