Prvi 5069 pregleda 21. srpnja 2019.

Ovi horoskopski znakovi nisu za tradicionalne veze

unsplash/ilustracija

Mnogi od nas maštaju o pronalasku srodne duše s kojom će osnovati obitelj i dočekati starost, no neke horoskopske znakove takve tradicionalne veze jednostavno ne zanimaju.

Istraživanja su pokazala kako su neki horoskopski znakovi skloniji netradicionalnim odnosima te su slobodniji i pronalaze se u nečemu što je mnogima od nas - čudno. U ovu skupinu spadaju ova četiri horoskopska znaka. Pa, provjeri jesi li baš ti među onima koje privlače nekonvencionalne i netradicionalne veze.

1. Blizanci

Blizanci su, za razliku od Raka i Jarca, skloniji stupanju u netradicionalne odnose kad su u pitanju veze i ljubav. Njihov znatiželjan i slobodouman duh navodi ih na otvoren razgovor sa strancima i česta sklapanja novih zanimljivih poznanstava, a kako nerijetko vrlo otvoreno progovaraju o svojoj seksualnosti te imaju širok spektar poznanstava, ni ne čudi što ih znatiželja vodi prilikom potrage za ljubavi.

via GIPHY

2. Strijelac 

Rijetko koji znak toliko cijeni vlastitu slobodu kao Strijelac pa ih uobičajena, ozbiljna, višegodišnja veza često nimalo ne privlači. Čak i kada se zaljube, čim ih prođe početna zaljubljenost, a veza uđe u monotoniju, oni bježe glavom bez obzira. Idealne za njih su veze otvorenog tipa, gdje status veze zapravo nije definiran pa oni imaju slobodu raditi što žele i s kim žele.

via GIPHY

3. Vodenjak 

Vodenjaci su prirodno rođeni vođe i diplomati koji će ti reći ono što želiš čuti, a oni će pritom nastaviti po svome. To naravno nimalo nije poželjan obrazac ponašanja za ozbiljnu vezu i kod Vodenjaka vrlo često, ukoliko su u vezi, dođe do prevare. Problem je u tome što najčešće navedu osobu da se zaljubi u njih, a zatim nestanu. Za Vodenjake su idealne usputne i prolazne veze, čak s više partnera istovremeno. Ipak, treba im poprilično vremena da sazru te shvate kako takvi ljubavni odnosi ne mogu funkcionirati na duge staze...

via GIPHY

4. Riba 

Neki ljudi imaju tendenciju da budu vrlo usredotočeni na svoje potrebe, pa se vrlo teško mogu vezati i posvetiti jednoj osobi. Ribe su najveći sanjari zodijaka i poprilično su promjenjiva raspoloženja pa nerijetko skaču s cvijeta na cvijet. Također, boje se odgovornosti koja ide s ozbiljnom vezom pa se okružuju ljudima (i partnerima) zainteresiranima za otvorene odnose, komplicirane veze ili tek prolazne avanture. Ponekad se čini kao da Ribe jednostavno ne žele odrasti, a često im je tako i u ljubavi.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme ja sam medu tima haha xd