Prvi 5559 pregleda 26. veljače 2019.

Ovi horoskopski znakovi stalno dramatiziraju

micaelagrosso/instagram

Dok jedni znakovi žive za dramu, drugi je izbjegavaju u širokom luku. Na kojoj si ti strani?

Neki horoskopski znakovi kao da su se rodili s ciljem da naprave dramu gdje god da dođu! Astrofame je sastavio listu, odnosno rangirao je znakove prema stupnju dramatičnosti koju nose u sebi. Na kojem mjestu se nalazi tvoj znak? Koliko si željan/željna pažnje?

1. Lav

Lav je najdramatičniji horoskopski znak. Iako to ne bi trebalo biti iznenađenje, zar ne? Lavovi vole tračati i stvarati dramu gdje god idu, samo zato što mogu.

2. Blizanci

Blizanci uživaju u drami. Za blizance je cijeli život kao da glume u meksičkoj telenoveli. Obožavaju pozornost i obožavaju 'zakuhati' probleme pa gledati sa strane kako će se rasplesti.

via GIPHY

3. Ribe

O da, i one vole dramu. Ribe se mogu prikazati kao slatke i nevine, ali nemojte da vas to zavara. One ništa ne vole kao što vole biti u središtu pozornosti. Zvuk drame njima znači sve i nikad ga ne propuštaju!

4.  Škorpion

Teško da je iznenađenje kako Škorpionova osobnost voli začiniti stvari dramom. Oni su ipak jedan od najneprijatnijih znakova zodijaka.

5. Vaga

Iako će Vage rijetko kad započeti dramu, ako se slučajno nađu u blizini neke, neće odoljeti a da se ne priključe, makar ne bile sto posto sigurne o čemu se radi.

via GIPHY

6. Ovan

Da, Ovnovi 'na pola puta', odnosno, ne vole biti dio drame ili je stvarati, ali je obožavaju promatrati i naslađivati se.

7.Strijelac

Drama je prenegativna za Strijelce. Strijelci su preoptimistični ljudi i ne žele si to kvariti nikakvim dramama i problemima. Ovim horoskopskim znakom ujedno krećemo i na znakove koji izbjegavaju dramu.

8. Rak

Drame su prestresne za Rakove. Oni su preosjetljivi i bez njih i ne treba im još i ta briga. Osim drame, ne podnose dobro ni kritike kao ni sukobe.

via GIPHY

9. Vodenjak

Vodenjaci ne da ne vole dramu, već je mrze. Zato se uglavnom okružuju samo sličnim ljudima, optimističnim i smirenim s kojima ne očekuju nikakve sukobe ili probleme.

10. Bik

Bikovi nemaju vremena za drama queens. štoviše, jako ih živciraju takvi ljudi. Uglavnom će u nekoj dramatičnoj situaciji zakolutati očima i odmaknuti se.

11. Djevica

Djevice slove za jednog od najinteligentnijih znakova. Oni si ne mogu dopustiti dramu, a ukoliko se nađu u njoj, njihova uloga je mirenje strana.

via GIPHY

12. Jarac

Jarci su najnedramatičniji. Toliko su smireni i pribrani da bi nekima možda čak mogli biti i dosadni. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    true :D