Prvi 10308 pregleda 25. srpnja 2019.

Ovi horoskopski znakovi su jako sebični u vezi

unsplash/ilustracija

Ne zamarati se tuđim mišljenjem i misliti na sebe je uglavnom dobra stvar. Dok ne preraste u sebičnost. A ova četiri horoskopska znaka u vezi mogu postati upravo jako sebična.

Ovan 

Vatreni Ovan zna što želi i pobrinut će se da to i dobije. Njihova dominantna narav čini ih prirodnim vođama, ali to također može značiti da su možda previše usredotočeni na sebe i svoje ciljeve. Ovan je takozvani ‘prvorođenac zodijaka’ i voli uvijek biti broj jedan. Problem je jer se tako postavljaju i u vezama pa je s njima vrlo teško opstati ‘na duge staze’.

via GIPHY

Strijelac 

Avanturistički duh svakog Strijelca navodi ga na neprestana lutanja i istraživanja. Žudnja za životom općenito ih čini zanimljivim karakterima, ali to također znači da će se teško smiriti zbog nekog drugog. Imaju potrebu za vlastitom slobodom i teško će se usredotočiti na nečije tuđe želje i potrebe.

via GIPHY

Lav 

Lav je kralj džungle. Ovo je vrlo egoističan znak i voli se postavljati kao ‘kralj’ u svakom okruženju. Premda Lavovi vole partnerstvo i dobri su timski igrači, ipak maaaalo više vole da je sve po njihovom. Možda će se partneru na trenutak učiniti da Lav poštuje i njihove želje i odluke, ali s vremenom će uvidjeti kako je on ipak sebi uvijek na prvom mjestu.

via GIPHY

Vodenjak 

Premda su Vodenjaci izuzetno osjećajni sanjari, oni ipak vole imati zadnju riječ. Za razliku od drugih znakova, oni svoju dominaciju neće jasno pokazivati, ali će pokušati izvesti da na kraju uvijek sve bude po njihovom. Moglo bi se čak reći da su pomalo manipulativni prema partneru, zbog čega su skloni čestim skakanjem iz veze u vezu.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    whaaat? i ja sam medu njima ocito haha...