Prvi 22655 pregleda 11. siječnja 2019.

Ovi horoskopski znakovi su najveće tračare!

shewonteatthat / instagram

Njih je nemoguće ušutkati, a često govore o drugim ljudima i otkrivaju tajne koje su im drugi rekli u povjerenju

Brbljavac je netko tko govori pretjerano i indiskretno. Brbljavci jednostavno nemaju osjećaj kada bi trebali stati i ne mogu prepoznati kad kažu nešto neprimjereno. Skloni su ogovaranju, ali oni to često ni ne čine iz zle namjere, već si jednostavno ne mogu pomoći. Jeste li vi jedan od znakova zodijaka s velikim jezikom? Yout Tango donosi pet znakova koji ne znaju prestati pričati i ogovarati.

1. Blizanci

Blizanci ne samo da vole razgovarati, nego su i vrlo dobri u tome. Loša strana brbljavosti kod Blizanaca očituje se na drušvenim mrežama gdje su skloni ulaziti u rasprave i komentirati apsolutno bilo što. Jednostavno se ne mogu suzdržati. Oni se apsolutno moraju izraziti, bez obzira na cijenu. Ako nekoga popljuju na Instagramu ili Twitteru, pa što? Kako će to drugi prihvatiti nije njihov problem. Ali problem je u tome što ih ponekad takvo mišljenje i prelaženje granica mogu dovesti u nevolje na poslu (ili kod budućeg poslodavca).

via GIPHY

2. Vaga

Vage vole dijeliti informacije, ali dijele i one koje ne bi smjeli. Oni će lako izbrbljati nešto što im je rečeno u povjerenju. Vage kao da nemaju taj klik u glavi da razaznaju što je povjerljivo i ispričat će bilo što kako bi zabavili druge. Međutim, samo zato što će se na zabavi i smijati s vama na račun toga, ne znači da je toga i vrijedno. 

via GIPHY

3. Lav

Lav voli biti u središtu pozornosti, a pogodite koji je najbolji način za to? Pričanje dobre priče ili otkrivanje nešeg šokantnog. Lavovi često imaju talent da od obične priče mogu napraviti spektakularnu. Skloni su dodavanja nepostojećih elemenata i uljepšavanju. Sjetite se kako se istina najčešće sazna i budite pametni. Naučite zašutjeti kad je vrijeme za to.

via GIPHY

4. Djevica

Djevice su vrlo obrazovane i duhovite, ali te osobine ne daju ima za pravo da ne uvažavaju tuđe mišljenje. Teško je imati uravnoteženu raspravu o važnim pitanjima s Djevicom ako se ne slažete s njima cijelo vrijeme. One će nastaviti raspravu i iznošenje svog mišljenja čak ako ih i prestanete slušati. Zato Djevice često vode monolog umjesto dijaloga.

via GIPHY

5. Strijelac

Strijelci vole ulaziti u velike rasprave o filozofiji i idejama o smislu života. Ali, ako Strijelac vidi kako je njihovo mišljenje krivo shvaćeno, nastaviti će s objašnjavanjem mnogo dulje nego je to potrebno. Pa čak i ako to nikoga ne zanima. Ako žele razgovarati o nečemu, ne zanima ih koja je publika ispred njih i jesu li zainteresirani, već će samo nastaviti po svome.

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Istina xD