Prvi 12819 pregleda 07. veljače 2019.

Ovi horoskopski znakovi su najveće varalice

nastyavitskop/instagram

Ups, provjeri jesi i ti među njima...

Nažalost, varanje se događa češće nego što bi svatko od nas htio, a prepoznavanje varalice na početku nije tako lako kao što mislite. Ali, ako tražite neke smjernice kako bi ih lakše razotkrili, astrologija vam može pomoći. Prema astrolozima, neki znakovi zodijaka imaju veću sklonost varanju od drugih, a neki će se čak jako potruditi da to sakriju, piše Bustle. 'Svi mi imamo svoje zahtjeve u vezi, ali za veliki dio ljudi, vjernost je njihov najviši prioritet', kaže astrologinja Cindy Mckean za Bustle. 'Budući da si ne možemo pomoći u koga se zaljubljujemo, ponekad se zaljubimo u ljude koji su skloni nevjeri'. A evo kojim je to znakovima teško biti samo s jednom osobom i koji to najbolje skrivaju.

1. Ovan

Ovan je znak kojim vlada Mars. Mars je planet djelovanja, agresije i seksualnosti. Uzevši to sve u obzir, Ovan je znak koji će najvjerojatnije varati i to bez razmišljanja. Njihovi impulsi i želje mogu stati na put njihovom najboljem prosuđivanju. Nije nepoznanica ni to kako Ovnovim brzo dosade nove stvari, pa tako i osobe. Zbog toga je jako teško ostati im zanimljiv. Ali, ima i dobra vijest za prevarene: nisu baš viješti u skrivanju nevjere. Prebrzi su i često im je jezik brži od pameti pa se odaju, a da toga nisu ni svijesni. 

2. Blizanci

via GIPHY

Među svim znakovima zodijaka, Blizanci su najveće varalice. Uostalom, oni su simbolizirani dualnošću blizanaca, tako da postoje barem dvije strane njihove osobnosti koje morate biti svjesni. Blizanci trebaju raznolikost, slobodu i fleksibilnost u svom životu kako bi bili sretni. Ponekad to može uključivati ​​istodobno istraživanje nekoliko odnosa. Iako nikad ne namjeravaju prevariti, ponekad se to samo dogodi. Kada se to dogodi, Blizanci će pronaći način da razgovaraju o tome i vrlo vjerojatno vas svojom slatkorječivošću uvjeriti da im oprostite.

3. Vaga

Unatoč tome što je Vga jedno brbljivo, društveno stvorenje, Vage su prirodni ljubavnici i pacifisti. Vage će varati samo ako smatraju da u vezi ne dobivaju koliko zasluže i prevara će im poslužiti kao način osvete za to. Svejedno, nakon prevare će se osjećati grozno i imati će grižnju savijesti. Bez obzira na to, Vaga će se najviše od svih znakova potruditi sakriti istinu. 

4. Škorpion

via GIPHY

'Istina, Škorpion je jedan od najpovjerljivijih od svih znakova, ali ako prevare, to će i sakriti. To je zato što je čuvanje tajni u samoj naravi Škorpiona. Ali kada je riječ o varanju u vezi, često postoji mnogo dublji razlog nego što će ga Škorpion dati. Iako nikad ne postoji dobar izgovor za varanje, tipičan vjerni Škorpion će odlučiti varati zbog dubokih emocionalnih rana. Neki Škorpioni mogu čak uživati ​​u rizicima 'tajne' romantike jer im je to uzbudljivo. Škorpioni su veoma dobri u manipulaciji i gotovo je nemoguće otkriti njihovu prevaru, ako je sami ne otkriju.

5. Ribe

Ribe, poput Blizanaca i Vaga, još su jedan znak dvojnosti. Kao što možete vidjeti, simboliziraju ih dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima. Njihov problem je taj što se najprije u nekoga jako zaljube i daju doznanja kako žele zauvijek biti s tom osobom, a kada zaljubljenost splasne, nemaju srca prekinuti. Zato često varaju i to skrivaju. Ne žele povrijediti drugu stranu, ali opet žele uzbudljivost i novi osjećaj zaljubljenosti.

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ummmm....