Prvi 7737 pregleda 10. srpnja 2019.

Ovi horoskopski znakovi su najveće varalice

unsplash/ilustracija

Lavovi i Blizanci nisu vjerni, a Vage i Škorpioni jesu. Provjeri što horoskop kaže o ostalima.

Oni koji vjeruju u horskop reći će ti da nečiji znak može otkriti puno o njegovoj osobnosti i ponašanju. Najnovije istraživanje koje je proveo EduBirdie otkriva koji horskopski znakovi najviše vole varati. Evo na koga trebaš posebno paziti.

Ovan

Ovnovi su natjecateljski nastrojeni i pokreću ih instinkti, a čak 34 posto njih koji su sudjelovali u anketi rekli su da su u vezi varali. Ajoj...

via GIPHY

Bik

Samo 17 posto Bikova iz ankete izjavilo da je su skoro prevarili voljenu osobu, ali većina ipak to nikada ne bi učinila.

via GIPHY

Blizanci

Blizanci nisu baš vjerni u ljubavi, njih 31 posto je u anketi izjavilo da su varali ili bi prevarili u nekom trenutku. Ups.

via GIPHY

Rak

Rakovi su sentimentalni i osjećajni, a samo njih 13 bi prevarilo svoju bolju polovicu. 

via GIPHY

Lav

Lavovi vole dramu, a najviši postotak od svih horoskopskih znakova varalica odnose upravo oni.

via GIPHY

Djevica

Djevice su praktične i lojalne pa ne čudi što bi samo šest posto njih varalo ili već je.

via GIPHY

Vaga

Ovo je također jedan od vjernijih horoskopskih znakova. Tek sedam posto vaga bi prevarilo nekoga.

via GIPHY

Škorpion

Škorpioni jako teško puštaju nove osobe u svoj život. Njih devet posto je razmišljalo ili jest prevarilo nekoga, ali je upitno što je za njih varanje. Hmm.

via GIPHY

Strijelac

Strijelci su ekstroverti i sudeći po podacima nije im problem prekinuti vezu ako misle da ih nešto bolje čeka. Oko 23 posto njih bi prevarilo svoju bolju polovicu.

via GIPHY

Jarac

Jarci su ozbiljni i neovisni pa im je teško vezati se za nekoga. No, jednom kada nađu bolju polovicu, neće varati. Barem to govore rezultati istraživanja jer bi tek njih 11 posto bilo spremno na takvo što.

via GIPHY

Vodenjak

Tek 10 posto vodenjaka bi prevarilo svoje bolje polovice. Razlog tomu je što kod njih nema kompromisa, a kada s nekim kliknu: to je to.

via GIPHY

Ribe

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su suosjećajni i lojalni. Tek 12 posto Riba je razmišljalo o varanju.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    :( baš tuznoo