Prvi 11902 pregleda 05. veljače 2019.

Ovi horoskopski znakovi su najživčaniji

moonlovers___/instagram

Ako ste mislili kako razočarenja i frustracije nemaju veze s horoskopom, prevarili ste se. Koji ste znak itekako utječe na to što vas najlakše može izbaciti iz takta i što vas najviše može razočarati

Očekivanje dovodi do razočaranja. Bitno je biti realan u postavljanju ciljeva kako ne bi na kraju ostali `slomljenog duha`, a to nije jednostavno. Što nas to razočara...i zašto? Moramo shvatiti da je razočaranje negativna strana očekivanja. Čak i neznatno razočaranje može utjecati na nas.

A u astrologiji, ono što razočarava znakove zodijaka ovisi o njihovoj osobnosti i načinu na koji postupaju u sukobu. Jer za razočarane znakove zodijaka, njihov očaj je nešto s čime se ne mogu uvijek nositi. Your tango piše što je najveće razočarenje za svaki znak i tko je najviše frustriran.

1. Ovan

Ovnove najviše na svijetu živcira kada su krivo shvaćeni. I ne samo to, već će biti toliko razočarani u vas jer ih ne shvaćate da će vas natjerati da se osjećate glupo.

via GIPHY

2. Bik

Oni ne mogu podnijeti da se nešto događa bez njih. Svaki događaj na koji nisu pozvani ih duboko pogađa, a frustrira ih kada su spriječeni otići na neku zabavu ili slično.

3. Blizanci

Njih frustriraju odluke, a pogotovo kada je prekasno da promjene mišljenje. Najviše ih nervira kada ne mogu utjecati na neke događaje, a razočarenje dolazi u obliku osjećaja da nikada ne odluče ispravno.

4. Rak

Rakove najviše frustrira promjena planova u zadnji čas. Ne nose se dobro s promjenama i najviše su razočarani kada se ne snađu dobro u novoj situaciji ili okolini.

via GIPHY

5. Lav

Nema toga što može naljutiti Lavove kao kad nisu u centru pozornosti, a najviše su razočarani kad to ne uspiju postići ni pod koju cijenu, koliko god se trudili.

6. Djevica

Djevice najviše frustrira nepravda, a najviše su razočarane kad ne mogu nekome pomoći da `istjeraju` svoju pravdu, kao i zapravo na sve koji su zločesti i pokvareni.

7. Vaga

Vage frustrira svađa, ali s druge strane im je jako teško reći 'oprosti', a razočaranje nastaje između nepreklapanjas ta dva osjećaja.

8. Škorpion

Škorpiona frustrira to što ne može sve držati pod kontrolom, a najveće razočaranje sljedi nakon što pođe po zlu i ono što je bilo pod njihovom kontrolom.

via GIPHY

9. Strijelac

Strijelce najviše frustrira njihova vlastita naivnost, a razočaranje slijedi nakon što su namjerno ili slučajno rekli neku laž jer se to generalno kosi s njihovim pravilima.

10. Jarac

Ovaj horoskopski znak voli i zna funkcionirati u timu. Najviše ga frustrira kad netko nije timski igrač već gleda samo svoju korist, a najveće razočaranje bilo bi ima kada bi se slučajno našli u situaciji kada bi se i oni morali okrenuti protiv drugih i misliti na sebe.

11. Vodenjak

Vodenjaci su veliki sanjari i oni su zapravo najfrustriraniji znak od svih zato što u svemu teže višem, a konstantno dobivaju manje. Tako da su na neki način konstantno blago razočarani cijelim životom.

12. Ribe

Ribe žele sve, ali da ne moraju ništa raditi. Frustrira ih kada se moraju `oznojiti` kako bi dobile željeno.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A joj istina :O