Prvi 1767 pregleda 11. kolovoza 2022.

Ovi horoskopski znakovi su vodenjakove srodne duše

reuters/pixsell/CANVA

Već je opće poznata stvar da se Vodenjaka smatra jednim od najinteligentnijih i najzabavnijih horoskopskih znakova i samim time rijetko tko se može nazvati njegovom srodnom dušom, a da bi znali tko onda može biti Vodenjakova srodna duša, pobrinuo se horoskop. Evo odgovora!

Blizanci

I blizanci i vodenjak su znakovi koji su poznati po svojim analitičkim vještinama i svi znaju da im gotovo ništa ne može promaknuti. Upravo zato, kao ljubavni par uživat će u dugim i dubokim razgovorima o svim mogućim temama.

via GIPHY

Također, kako piše YourTango, oba ova znaka obožavaju putovanja i istraživanje različitih kultura pa će njihova veza sigurno biti ispunjena s mnogo iskustava i uspomena koje će pamtiti cijeli život. 

Strijelac

Iako se i strijelac i vodenjak prilično boje vezivati za nekoga, zajedno ipak (vrlo često) tvore skladan par čija veza ili brak mogu trajati jako, jako dugo.

via GIPHY

Oba ova znaka su vrlo neovisna pa će tu crtu osobnosti poštovati jedno kod drugoga i uvijek će jedno drugome dati prostora kada im je to potrebno. 

Vodenjak

S obzirom na to da vodenjaci dijele mnogo zajedničkih interesa, sasvim je normalno da im neće tako lako nestati tema za razgovor i hobija u kojemu oboje uživaju.

via GIPHY

Također, vodenjaci vole svoj mir i slobodu pa će ovom paru biti sasvim normalno da se jedno od njih na kratko povuče i drugoj osobi da malo prostora. 

Vaga

I vodenjak i vaga su vrlo otvoreni i avanturistički znakovi što znači da će i njihova veza biti vrlo zanimljiva i prepuna novih iskustava.

via GIPHY

Čak i ako naiđu na neki problem u vezi, njihov optimizam i bezbrižnost će im pomoći da ga s lakoćom prevladaju. 

 

Poslušajte novu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?