Prvi 1254 pregleda 12. travnja 2019.

Ovi znakovi imat će najromantičniji vikend

fashiongalsz/instagram

Čak i oni koji su single

Cosmopolitan ti donosi seksi horoskop za ovaj vikend, a mi smo izdvojili tri znaka kojima će se najviše posrećiti.

OVAN

Ako si single, ovaj tjedan ćeš imati sreće. Cijeli tjedan ti je bio stresan, pa ćeš se ovaj vikend ful opustiti. Uz malo alkohola, nećeš imati problema prići tom slatkom dečku ili curi u klubu. Za one koje nisu u vezi, nego izlaze bez obaveza imat će posebno seksi subotu zbog koje će se osjećati super cijelu nedjelju, a čak ćeš biti i spreman produbiti tu vezu. Ako si već dugo u vezi, savršen je vikend da odete na neko romantično putovanje, a čak i podići vezu na sljedeću razinu.

RAK

Imat ćeš crush na nekog koga upoznaš u petak. S tom osobom posebno ćeš se povezati, ali ići ćete sporo. Ovaj vikend isplanirat ćete drugi dejt. Ako ne znate na čemu ste, ovaj vikend ćete odlučiti. Ako ste oduvijek u vezi, ovaj vikend počinje period u kojem počinjete biti puno više intimni jedno s drugim. Poboljšat će vam se seksualni život i imat ćete puno dublje razgovore. 

LAV

Sve je dosadno do nedjelje kada ti se poslažu zvijezde i pošalju sretnu vibru tvom ljubavnom životu. Ako si sigle, spremi se za malo akcije. Ako tek ulaziš u vezu, trebaš na vrijeme postaviti granice, inače od veze neće ništa biti. Ako ste jako dugo skupa, moraš se malo opustiti i ne započinjati svađe. Imat ćeš naporan ponedjeljak, a formula za to je laka: ti + tvoj partner + krevet.

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opaa, ja