Prvi 5694 pregleda 08. siječnja 2019.

Ovi znakovi stalno dramatiziraju i ništa im ne valja

travel_inhershoes/INSTAGRAM

Spadate li i vi u tipove koji često dramatiziraju?

Postoje situacije u kojima svi dramimo, a postoje i situacije u kojima drame samo kraljevi i kraljice drame. Najčešće to bude kad se nešto loše događa, kad je netko uzbuđen ili često kad pokušava doći u centar pažnje. No, nekim znakovima drama je jednostavno u krvi. Ovih 5 horoskopskih znakova prema Your Tangu najviše drami.

1. Rak

Rak nema problema s pokazivanjem emocija, stoga često zna i pretjerati. Često, kad nije po njihovom, Rakovi krenu dramatizirati i ponašati se kao princeze...

via GIPHY

2. Lav

Lavovi su kraljevi drame, a najviše dramatiziraju kako bi bili u centru pažnje. Sebe uvijek nekako stavljaju na prvo mjesto i nije im jasno zašto je to drugima problem...

via GIPHY

3. Škorpion

Strast je Škorpionovo srednje ime, a upravo ta strast ponekad se pretvori u dramu. Kad se uzruja, Škorpion postaje pomalo agresivan i kreće u borbu. A, tada se najbolje maknuti od njega na neko vrijeme i pustiti ga da dođe k sebi.

via GIPHY

4. Strijelac

Strijelac je inače pun života i na sve gleda pozitivno. No, dogodi mu se i da počne dramatizirati, a to onda znači da ga je obuzela negativnost i tada će svima reći što misli, čak i ako je to nešto uvredljivo.

via GIPHY

5. Vodenjak

Ovaj znak inače jako rijetko dramatizira, uvijek pokušava ostati miran i sabran. No, baš to što pokušavaju stalno biti mirni nekad ih izbaci iz takta. Nitko ne može biti stalno miran! A kod Vodenjaka to onda izađe na vidjelo 10 puta jače nego kod drugih.

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wooot??