Prvi 5939 pregleda 27. studenoga 2018.

Ovi znakovi zodijaka bit će loši muževi

blondesandcookies@instagram

Nalazi li se tvoj znak na listi?

S ovim horoskopskim znakovima nije nemoguće biti u vezi ili u braku, ali je malo teže nego obično. Portal mogujatosama.rs donosi listu horoskopskih znakova koji su najgori muževi, a ovo je naša verzija.

RIBE

Ribe nikada nisu zadovoljne onim što imaju jer uvijek sanjaju o nečemu većem. Imaju bujnu maštu i vjeruju da ih u budućnosti čeka nešto bolje. Čekaju trenutak kada će biti sretni i vjeruju da je to u toj izmišljenoj priči koju su si stvorili u glavi, a istina je da ni tada ne bi bili sretni. S obzirom da žive u svojim snovima, muškarcima u ovom horoskopskom znaku nije strana ni prijevara. Muškarci Ribe žele ženu koja nije ista kao oni, žele da je potpuno različita od njih te da ispuni njiove snove. Ako joj to uspije, njihov brak će uspjeti.

BIK

Biku je najbitniji njihov mir i njihova sreća te su sami sebi na prvom mjestu. Vrlo je slobodan i čim osjeti da se malo počinje vezati, on pobjegne. Bik se ne fokusira samo na ljubav, on je ujedno fokusiran i na posao, obitelj, prijatelje i hobije. Bik svemu daje jednaku pozornost, a cura koja je s bikom u vezi sigurno neće dobiti svu pažnju. Brak s bikom će biti savršen ako muškarac u ovom horoskopskom znaku ima svoj mir i vrijeme za sve svoje aktivnosti. 

DJEVICA

Djevice su posesivne i u braku ili vezi žele samo tebe, a ako im n uzvratiš istom mjerom, imaju napadaje ljubomore. Kada postanu ljubomorni mogu biti svadljivi i govoriti ono što ne misle, a to rade jer se boje prekida. Muškarci Djevice na svojim greškama ne uče, bez obzira što se uvijek ispričaju i priznaju da su preburno reagirali, oni jednostavno nastavljaju imati svoje napadaje ljubomore. Ako si spremna nositi se s ovim kompliciranim horoskopskim znakom, onda će ti veza ili brak s njim biti odlični - znat ćeš da si jedina žena u njegovom životu.

JARAC

Jarcu sve mora biti savršeno, pa tako i partnerica. Jarac će te pokušati poboljšati i tvoje mane sakriti pod tepih, a zbog toga se možeš osjećati omalovaženo. Muškarci u znaku Jarca očekuju previše u životu i u braku. Naime, oni su vrijedni i uporni, a ako prepoznaš te vrline, veza s njim ti može biti savršena.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve