Prvi 5652 pregleda 18. svibnja 2019.

Ovih 11 sitnica dečki primjećuju na curama

Nathan McBride/Unsplash

Sve je važno...

Kad je u pitanju zavođenje dečkiju, cure često misle kako oni obraćaju pažnju samo na određene stvari. No, iznenadile bi se gdje im sve oči zapravo idu. Zaista nije sve u izgledu. Your Tango donosi popis svih važnih sitnica na koje treba obraćati pozornost, jer bez brige, dečki će sigurno!

1. Tvoja osobnost

Čak i najseksipilnija Megan Fox neće imati mnogo uspjeha u zavođenju ako je njezina osobnost loša. Loša osobnost, bez obzira na izgled kad tad će doći do izražaja. Ona prekida želju za daljnim druženjem.

2. Tvoji nokti

Većinu vremena povezujemo nail art s modnim izborima koji su više namijenjeni da impresioniraju sebe ili druge žene. Ali dečki primijete ako cura ima neuredne nokte. Nokti su dobar pokazatelj drži li do same sebe ili ne.

via GIPHY

3. Spremnost da i ti ponekad počastiš

Iako je možda slatko da ponekad on plati večeru, kino ili nešto slično, budi sigurna da će mu dojaditi ako je on uvijek taj koji mora posezati za novčanikom. 

4. Osmijeh

Osmijeh je uvijek važan. On je taj koji pokazuje koliko ti je zapravo lijepo i koliko uživaš. Ako si stalno ozbiljna, pomislit će da je on nešto krivo napravio i da ti nije lijepo.

5. Samopouzdanje

Najprije moraš voljeti sebe kako bi te drugi voljeli. Samopouzdanje je užasno seksi! Jesi li primijetila kako neke djevojke možda ne izgledaju savršeno, ali imaju i više nego dovoljno obožavatelja? Jednostavno se ne zamaraju time i uživaju u životu. Samopouzdanje je ključno.

via GIPHY

6. Tvoj osjećaj za stil

Ljudi često misle da je moda nešto što samo djevojke primjećuju, ali to nije tako. Iako možda nije najbitniji faktor, dečki ipak obrate pozornost i na to. Način na koji nosiš to što nosiš može biti vrlo privlačan. Važno je da se osjećaš ugodno u svojoj odjevnoj kombinaciji.

7. Tvoj društveni život

Okej, ne moraš biti miss popularnosti, ali ako imaš puno prijatelja dečkima može značiti kako si komunikativna, opuštena i draga. To su osobine koje gotovo svi priželjkuju kod druge osobe, zar ne?

8. Tvoja zrelost

Dečkima je jako privlačno kad cura ima sve 'konce u rukama' i kad nije prestrašena od cijelog svijeta. Okej, ponekad se vole osjećati kao da ne bi mogle bez njih, ali uglavnom ih privlači zrelost. I naravno, što manje drame.

9. Smisao za humor

Važno im je da te nije sram ispričati vic ili suzdržavati se u bilo kojem pogledu. Zaprljala si se hranom na spoju? Pa što... Bitno je da stvari okreneš na šalu i da ne radiš od njih 'big deal'. Samo opušteno.

via GIPHY

10. Tvoj miris

Tvoj miris je nešto što će dečko odnijeti sa sobom i nakon spoja i podsjetit će ga na tebe svaki put kad osjeti neki sličan, zato se potrudi da bude neki vraški dobar.

11. Koliko si otvorena za ljubav

Samo mu pokaži da si zainteresirana za njega i to na duže staze. Na primjer, predloži da idete gledati neki film čija je premijera tek za mjesec dana. Tako će znati da definitivno planiraš provesti s njim još puno vremena.

Sretno!

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    E ovo stvarno nisam znala!!