Prvi 4724 pregleda 03. prosinca 2018.

Ovih 5 osobina imaju savršeni dečki

filip.dejanovic.39/Instagram

Nije neka tajna da svaka od nas čeka svog princa na bijelom konju, odnosno gospodina ‘savršenog’. Naravno da se takav nije rodio i da ćemo svakom naći tisuću mana, ali kada bismo morali definirati savršenog, on bi imao sljedeće karakteristike:

1. Ne smije patiti za bivšom!

Dečko kojeg je netko već poprilično povrijedio i tko je bio brutalno zaljubljen ne može se ponovno opustiti u novoj vezi i normalno je da priželjkujemo kako naš frajer neće biti u takvoj situaciji.

via GIPHY

2. Moramo mu biti na prvom mjestu.

Ovo se zapravo nadovezuje na prvu stavku. Ukoliko već nije bio toliko zaljubljen da u svakoj djevojci traži onu prethodnu, ima šanse prikupiti ‘’bodove’’ kao naš savršen frajer.

via GIPHY

3. On vjeruje tebi, ti njemu.

Dakle, nema konstantnog provjeravanja poruka i slika na mobitelu, ispitivanja ‘tko ti je ovaj, tko ti je onaj’. Taj dečko jednostavno vjeruje tebi kao što i ti možeš vjerovati njemu.

via GIPHY

4. Prihvaća te takvu kakva jesi.

Nema viziju u glavi kakva bi ti trebala biti da budeš idealna, što sve trebaš promijeniti na sebi te što neka druga cura ima, a ti nemaš.

via GIPHY

5. Ništa mu nije teško za tebe.

Bilo da jadnik mora slušati satima o tvojim tegobama s ispitima ili pretrpjeti najdosadniji film na svijetu u kinu. I ti ćeš sigurno toliko toga pretrpjeti zbog njega. Tako veze funkcioniraju i tako su savršeni frajeri programirani.

via GIPHY

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve