Prvi 8451 pregleda 13. svibnja 2024.

Ovih 5 znakova će pronaći ljubav u drugoj polovici 2024.

canva

Ovim znakovima Zodijaka će se nasmiješiti sreća

Blizanci

U vašem će se znaku dogoditi Mlad Mjesec 6. lipnja te će u njega ući Jupiter koji je ujedno vladar braka. Naime, za mnoge pripadnike ovog znaka mogući su ljubavni susreti. Moguće da će se desiti na putovanjima, stoga budući partner može biti stranac ili netko vezan uz vašu karijeru, kolega ili netko od šefova.

 | Autor: Canva Canva

Jarac

U vašem su znaku ovog ljeta čak dva puna Mjeseca, a tu je i dugo razdoblje tranzita Marsa od rujna do kraja travnja. Stoga to znači da će sve te situacije otvoriti priliku za novu vezu u vašem životu.  Poznanstvo bi se moglo desiti u ljeti, no prvo će biti kratkotrajno, a kasnije u rujnu veza bi se mogla konkretnije aktivirati.

Djevica

U rujnu započinje dvogodišnji ciklus pomrčina u vašem znaku, stoga već 18. rujna mogla bi doći neka bitnija veza. Moguće da će se pritom nastaviti romansa koja je već započela i to u ožujku. Također možda ćete upoznati nekog novog, čemu pridonosi i dugo razdoblje samoće. Bilo bi dobro da u kolovozu odete na neki izlet ili boravite neko vrijeme u prirodi, pronađete mir. Nova osoba će doći upravo radi toga, zbog vašeg novog stanja – vibracija će se promijeniti, a vi ćete se otvoriti sreći.

 | Autor: Canva Canva

Ovan

Crni Mjesec kretat će se kroz sektor vaših romansi od 30. lipnja, pa je moguće da će se dogoditi problem u sadašnjem odnosu - to je izdaja druge osobe ili vaš interes za nekog drugog. Nekima će se desiti i veze koje nisu zdrave - primjerice ljubavni trokut ili neke druge osobe u vezi koje prave probleme. No, Mladi mjesec 2. listopada preokrenut će vaš svijet i shvaćanje suštine zajednice – u život će ući osoba s kojom ćete gotovo biti spremni zasnovati obitelj i započeti zajednički život.

 | Autor: Canva Canva

Vaga

Od srpnja ćete postati vrlo privlačni – Crni Mjesec ulazi u vaš znak, a već 7. rujna spaja se s Venerom, što povećava šanse za romansu. Vjerojatno ćete imati potrebu otkriti svoju senzualnu stranu pa ćete promijeniti imidž, nešto na sebi. Radi toga ćete privući nove veze u svoj život. To može biti osoba visokog društvenog statusa jer će u rujnu Mars, gospodar vaših partnera, ući u znak Raka. Tako će započeti duže razdoblje vaše analize osobnih ciljeva i svrhe – odnosi će uvelike promijeniti putanju vašeg života, piše 24sata.

Tvoja reakcija?