Prvi 1228 pregleda 09. siječnja 2019.

Ovih 6 društvenih igara uništilo je brojna prijateljstva...

dreamyygoals / instagram

A koja od njih je vama dizala živac?

Tijekom odrastanja stvaramo čvrsta prijateljstva. No, ona lako mogu biti prekinuta tek jednim potezom u nekoj društvenoj igri. Nema osobe koja nije izgubila živce tijekom partije 'Čovječe ne ljuti se' ili 'Monopolyja', a te su igre razorile i neka prijateljstva. Okej, na kraju se svi uvijek pomirite i sve je okej, ali ovih šest igara oduvijek izaziva bijes među prijateljima, piše List 25.

1. Monopoly

via GIPHY

2. Čovječe ne ljuti se

 | Autor: Pixabay Pixabay

3. Šah

via GIPHY

4. Scrabble

 | Autor: Pixabay Pixabay

5. UNO

via GIPHY

6. Yugioh

via GIPHY

Koju ste vi igru najčešće igrali? Ili i dalje igrate s frendovima? 

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Istina! LOOOL