Prvi 11510 pregleda 30. siječnja 2019.

Ovih 6 horoskopskih znakova najviše laže

isabellemathersx/instagram

Svi mi s vremena na vrijeme izgovorimo pokoju laž, no nekim horoskopskim znakovima je jednostavno laganje u krvi i sve što izgovore treba uzeti s oprezom

Kako piše YourTango, razlozi zbog kojih određeni horoskopski znakovi lažu su svakojaki, a upravo su ovi znakovi skloni izgovaranju manjih ili većih laži.

ŠKORPION

Oni često obećavaju stvari koje se nikad neće dogoditi jer ne razmišljaju o posljedicama svojih obećanja. Nešto što im se u određenom trenutku čini kao dobra ideja vrlo brzo postaje obećanje koje se vrlo vjerojatno nikada neće realizirati.

via GIPHY

BLIZANCI

Ako su pogriješili, blizanci će se koristiti lažima kako bi se izvukli iz neugodne situacije. Ovisni su o popularnosti i žele se svidjeti svima, čak i ako se za to moraju služiti lažima.

via GIPHY

RIBA

Ribe se hrane srećom koju izazivaju kod drugih, a ako moraju birati između istine koja neće rezultirati srećom i laži koja će napraviti privid sreće, uvijek će odabrati laž. Ne rade to zlonamjerno, samo žele usrećiti što više ljudi. 

via GIPHY

VAGA

Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti i ljubomori, kao i po tome da želi izazvati zavist od strane ljudi koji ga okružuju, pa su to i najčešće razlozi zbog kojih pribjegavaju lažima.

via GIPHY

RAK

Rak obožava biti u centru pažnje, a kako bi to postigao, često izmišlja priče. Ako ih i uhvatiš u laži, neće ništa priznati, već te uvjeriti da su upravo oni u pravu. 

via GIPHY

VODENJAK

Njihove laži za njih su najprirodnija stvar na svijetu. Oni toliko često lažu da zaborave koju su priču kome ispričali, tako da se ponekad znaju izgubiti u vlastitim pričama.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa istina...