Prvi 9458 pregleda 12. studenoga 2018.

Ovih 6 znakova zodijaka su ultra ljubomorni

fashiongalsz/instagram

Jesi li ti jedan od ovih znakova?

Zvijezde kažu da su ovo najljubomorniji znakovi od svih, piše Elite Daily.

Pogledaj jesi li ti jedan od ljubomornih znakova:

OVAN

Ovan bude ljubomoran čim misli da se njihov partner zabavlja više nego oni. Još bude 100 puta gore ako se zabavljaju s nekim drugim. Oni žele biti broj jedan, a posebno su ljubomorni u vezama. Jako su osjetljivi i lako napadaju svoje partnere ako im ne prilaze polako.

BIK

Bikovi su jako posesivni i mogu gledati svoje partnere kao svoj posjed. Imaju problema s puštanjem i zaboravljanjem. Takvi su jer ulažu trud i vrijeme u vezu i smatraju da su njihovi partneri samo njihovi. Ako njihovi partneri prekrše njihova nepisana pravila, oni mogu postati jako ljubomorni.

RAK

Rakovi su jako osjetljivi i rješavaju sve pomoću svojih emocija. Jednu minutu gore od ljubmore, a drugu minutu kroz suze objašnjavaju zašto su povrijeđeni. Iako su cmizdravci, nije ih strah prozvati partnere ako naprave nešto krivo i od svojih partnera traže lojalnost i iskrenost.

LAV

Lavovima je jako potreban njihov partner i njihova pažnja, što nije čudno jer su oni ljubavnici među znakovima zodijaka. Lavovima je sve drama i kada su zaljubljeni onda su glasni i jasni oko svojih osjećaja. Uvijek se hvale svojim partnerima na društvenim mrežama i u stvarnom životu. Ako se njihov partner ne hvali njima, onda im ego može biti povrijeđen. Mogu poludjeti ako daju pozornost nekome drugome. Lavovi su ljubomorni zbog sitnice i zbog toga mogu napasti svoje partnere.

ŠKORPION

Škorpioni su opsesivni i mogu biti jako ljubomorni u vezama. Oni stvarno vjeruju u onu staru "dok nas smrt ne rastavi". Kada se Škorpioni zaljube, onda se zaljube jako i padnu duboko. Za njih je ili crno ili bijelo - u ljubavi daju 100 posto sebe i budu povrijeđeni ako njihov partner čak i pomisli o nekom drugom. Mogu ih bez razloga opsjednuti mračne misli. Tjelesno i duševno ih boli ako i samo zamisle svoje partnere kako flertaju s nekim drugim. Škorpioni zahtjevaju potpunu predanost i iskrenost jer oni to daju svojim partnerima. 

JARAC

Jarci nikako ne žele da se od njih napravi budala jer im je jako važan njihov ugled, pa postanu vrlo lako ljubomorni. Oni jako teško ulaze u veze pa ih boli kada vide neku prijetnju. Jarac je ljubomorana kada misli da njihov partner ugrožava važnost njihove veze, pa čak i na najmanji način. Žele stereotipičnu savršenu vezu, a ako njihov partner to ne prati, mogu postati jako ljubomorni.

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    MA DA???