Prvi 2210 pregleda 13. kolovoza 2023.

Ovih 7 znakova Zodijaka slove za najsretnije!

canva

Ovi horoskopski znakovi kao da su rođeni pod sretnom zvijezdom, čega god se dotaknu, ide im od ruke

STRIJELAC

Strijelac je najsretniji horoskopski znak jer njime vlada sretni planet Jupiter. Ne zaboravite se sa sobom povesti Strijelca ako planirate igrati igre na sreću, piše 24sata.

RIBA

Zahvaljujući Jupiteru i Neptunu, koji zajedno vladaju ovim vodenim znakom, Ribe su još jedan horoskopski znak koji ima blagoslov  sreće. Osim toga, sjajno je biti u njihovoj blizini zbog njihovog zabavnog i bezbrižnog duha.

 | Autor: Canva Canva

BIK

Jupiterova velikodušnost obasipa ljude ovog horoskopskog znaka srećom na radnom mjestu. Dobro utemeljeni i predani, ljudi ovog sunčanog znaka bit će najbolji za druženje u vašem uredu.

RAK

Još jedan znak koji uživa u toplim i sretnim zrakama Jupitera je Rak. Prema riječima stručnjaka, što više ulažu u emocije, to više mogu iskoristiti njegove prednosti.

 | Autor: canva canva

OVAN

Oni također uživaju u sreći, ali to dolazi uz uvjet: njihova je sreća izravno proporcionalna tome koliko su iskreni prema drugima.

LAV

Lavovo znanje i moć su njegova sretna amajlija. Obdareni živahnim i oštrim mozgom, znaju izvući najbolje iz svake situacije.

 | Autor: canva canva

VAGA

Sreća se kreće na tajanstvene načine za Vagu. Vage nikada ne znaju kada bi im se mogla posrećiti.

Tvoja reakcija?