Prvi 1186 pregleda 03. siječnja 2024.

Ovih 8 filmova jedva čekamo gledati u 2024. Evo kad stižu

imdb/canva

Evo kojim se uzbudljivim filmskim naslovima veselimo u 2024. godini i kad stižu u kina!

Poor Things

U ovom filmu pratit ćemo djevojku imena Bella Bexter (Emma Stone), koja je nastala kao 'znanstveni eksperiment' znanstvenika Godwina Baxtera (Williem Dafoe), a iako ima tijelo odrasle žene, njezin je um onaj novorođenog djeteta...

Na streaming platforme stiže: početkom 2024.

Bubimir 2

Nastavak dobro poznatog klasika oduševit će ljubitelje originalnog naslova, a u glavnoj ulozi gledat ćemo briljantnog Michaela Keatona. 

U kina stiže: od 6. rujna 2024.

Furiosa

Ovo će zapravo biti 'prequel' Mad Maxa, a ulogu mlade Furiose preuzet će genijalna Anya Taylor-Joy. Iako se Charlize Theron navodno neće pojaviti u ovom nastavku filma, mnogi fanovi se još nadaju da bi se to moglo promijeniti!

U kina stiže: u svibnju 2024.

Challengers

Romantična sportska drama oduševit će sve ljubitelje tenisa, ali i lika i djela mlade Zendayje, kojoj će se u ovom filmu pridružiti i kolege Josh O'Connor i Mike Faist.

U kina stiže: od 26. travnja 2024.

Mean Girls

Ovaj filmski klasik ove će godine napokon dobiti svoju novu, moderniziranu verziju, a ovoga će puta biti u obliku mjuzikla! Od starih će se lica ponovno pojaviti Tina Fey i Tim Meadows u ulogama koje su igrali i u originalnom nastavku filma.

U kina stiže: od 10. siječnja

Izvrnuto obrnuto 2

Omiljeni crtić napokon dobiva novu verziju, a osim dosad već poznatih emocija, tu je i jedna nova - anksioznost... Baš nas zanima kako će ovo izgledati na velikom ekranu!

U kina stiže: od 14. lipnja 2024.

Dina: Drugi dio

Dugo očekivani drugi nastavak spektakularnog filma 'Dina' napokon stiže nakon nekoliko odgođenih datuma izlaska. Jedva čekamo opet zajedno na velikom platnu gledati Zendayju i Timothée Chalameta!

U kina stiže: od 1. ožujka 2024.

Joker: Folie a Deux

Kako to izgleda mjuzikl i triler u jednom? Saznat ćemo u nastavku Jokera, gdje opet gledamo genijalnog Joaquina Phoenixa, ali show će navodno ukrasti briljantna Lady Gaga u ulozi Harley Queen!

U kina stiže: od 4. listopada 2024.

Tvoja reakcija?