Prvi 4868 pregleda 01. siječnja 2024.

Ovih parovi zodijaka će imati uspješnu ljubavnu godinu

canva

Ovim horoskopskim znakovima će ići odlično na ljubavnom planu u 2024.

Ovan i lav

Spoj sklopljen na nebu! Ovo se uistinu odnosi na ova dva vatrena znaka u 2024. godini. Oba će se partnera razumjeti i biti tu jedno za drugo, što god se dogodilo. Oboje imaju potrebu za puno potvrda ljubavi i osobito su dobri u ispunjavanju te želje.

 | Autor: canva canva

Bik i rak

Razumijevanje, ljubav i poštovanje: To su kameni temeljci koji su i biku i raku najvažniji u vezama. Zemljani i vodeni horoskopski znak imaju najveće šanse da postanu nerazdvojni 2024. godine, jer su za ljubav spremni dati sve. Rak donosi bezuvjetnu ljubav dok bik daje apsolutnu odanost. Upozorenje: Ovi horoskopski znakovi teško ostaju vjerni.

Blizanci i vodenjak

Ova dva horoskopska znaka vrlo su slična u nekoliko stvari: I jednom i drugom je potrebna velika mentalna stimulacija – ako ne mogu s nekim razgovarati o svemu i svačemu i puno se smijati ili redovito razmjenjivati kreativne ideje, on ili ona nisu opcija. Osim toga, oboje su vrlo ćudljivi i nestalni, ali se zato mogu dobro nositi s nedostacima drugoga.

 | Autor: canva canva

Rak i škorpion

Rakovi su vrlo oprezni kada su u pitanju veze. Treba ti puno vremena da doista vjeruješ nekome i otvoriš se. Isto tako, škorpioni su introverti. Ali, kad se njih dvoje sretnu, odmah se osjećaju kao kod kuće. Njih dvoje mogu izgraditi nevjerojatno duboku međusobnu vezu koja nema premca. A strast jedno prema drugome, ili u odnosu na cilj, definitivno nije zanemarena u ovoj kombinaciji.

Vaga i strijelac 

Ovo dvoje vole biti aktivni. Vrlo su društveni, puno putuju i vole isprobavati nove stvari. Ove strasti osiguravaju da vagi i strijelcu nikad nije dosadno i da je svaki dan avantura. U 2024. možeš očekivati godinu punu nezaboravnih trenutaka za dvoje. 

 | Autor: canva canva

Ovan i ovan 

Ovdje je moćna energija u 2024. godini: Ovan i ovan mogu imati vrlo skladan odnos u nadolazećoj godini ako vode računa jedno o drugome i ne srljaju. Ali, ovaj divlji vatreni znak u konačnici više voli sve drugo nego dosadu, pogotovo kada je u pitanju ljubav, piše miss7.

 


 

Tvoja reakcija?