Prvi 8103 pregleda 07. siječnja 2023.

Ovih pet manikura bit će apsolutni hit u 2023.

Instagram

Ušli smo u 2023. godinu puno novih trendova, stilova i uzbudljivih lookova. Saznali smo kojih pet trendova će biti 'in' ove godine, a na vama je samo da odaberete onu koja vam se najviše sviđa i pokažete je u svom kozmetičkom salonu

Iako nam je 2022. donijela zanimljive i zabavne trendove, vrijeme je da krenemo dalje i prihvatimo nove. Ulaskom u novu godinu, iščekujemo i nove trendova manikura, koje izgledaju predivno. Na portalu Refinery29 pronašli smo pet cool trendova koji će u narednim mjesecima biti apsolutni hit!

Žele nokti boje kamenica

Sedefastim lakom za nokte s 3D efektom možete dobiti manikuru koja izgleda kao kamenice. Ovi nokti izgledaju jako suptilno i elegantno, a ako vam je previše deset takvih noktiju, uvijek dva tri možete 'razbiti' drugačijim uzorkom.

Mikro French

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLOSSLAB (@glosslab)

Popularni 'French' će i u 2023. godini nositi titulu kao jedna od najpopularnijih manikura diljem svijeta, samo će ove godine biti popularna mikro verzija. Što tanja linija, to nokti izgledaju bolje.

Čokoladna smeđa boja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLOSSLAB (@glosslab)

Ako se dvoumite koju boju manikure odabrati, evo rješenja. Boja čokolade je idealna za sve koji vole neutralno. Idealna je za sve prilike, od vjenčanja do šetnje po gradu.

Kornjača nokti

Prema Pinterestu, ovi nokti su masovno pretraživani u njihovoj tražilici. Svi žele imati ovakve nokte i probati sasvim novi stil. Boja super za one koji, također, vole neutralno i ležerno, a opet u sebi imaju uzbudljivu i zabavnu notu.

'Krvavo' crveni nokti

S crvenom manikurom ne možete pogriješiti, to je već svima poznato. No do problema dolazi kad trebamo pronaći odgovarajuću nijansu. Nova hit boja u 'beauty' svijetu je nijansa crvene koja izgleda kao boja krvi. Malo jezivo, ali opet elegantno i lijepo.

I, koju manikuru ćete sigurno isprobati 2023. godine?

 

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJALA 'CIMERI' NA JOOMBOOS YOUTUBEU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?