Prvi 8536 pregleda 14. travnja 2019.

Njima se ne želite zamjeriti: Ovi znakovi su opasni

Pixabay

Znaš nekog tko 'plane' u trenu, bez nekog velikog povoda? Hm, možda nije do osobe već do horoskopskog znaka

Je li vam se ikad dogodilo da ste u kafiću naručili jedno, a dobili nešto sasvim drugo? E pa, ako ste jedna od onih osoba koji na to ostanu mirni i prešute konobaru kako je pogriješio narudžbu, vjerojatno nećete pronaći svoj horoskopski znak na ovoj listi. No, s druge strane, ako ste mu na pogrešku ukazali i to tako da je cijeli kafić čuo, vrlo vjerojatno ćete se pronaći u ovome. Your Tango donosi listu pet horoskopskih znakova koji često znaju dovesti ostale u jako nezgodnu situaciju.

1. Ovan

Ovan je vatreni znak. On je siguran, odlučan, hrabar i uvijek u potrazi za konkurencijom. Dakle, ako Ovan misli da ste u krivu, on će vam to reći i 'borit' će se s vama sve dok to ne dokaže.  Ako je on u krivu, samo mu dajte malo vremena da sam dođe do tog zaključka. Duboko su strastveni u svemu što rade.  Ako se stvari ne odvijaju na način na koji su planirali, mogu postati agresivni i ćudljivi dok se stvari ne poboljšaju. Kad 'punku', ne misle tako, to je samo prolazan osjećaj. 

via GIPHY

2. Blizanci

Blizanci će vas 'satrati' svojim riječima. Ako ne možete podnijeti grube riječi, bolje da se ne družite s ovim horokopskim znakom. Definitivno se ne boji suočiti se s vama na zabavi ili bilo kakvom javnom skupu. Njima je još draže ako i ostali čuju uvrede. Toliko su spretni i uvjerljivi na riječima da će vas uvjeriti da ste u krivu makar vi bili u pravu, ali i sve oko vas.

via GIPHY

3. Lav

Lavovi jako vole zadirkivati, ali što je najbolje, oni to uopće ne shvaćaju kao nešto loše. Njima je to zabavno i to im je osnova za većinu odnosa. Oni uživaju u zabavi s prijateljima i ne shvaćaju život previše ozbiljno. I kao i Ovan, oni su strastveni znak. Ali, ako im nešto ne polazi za rukom - 'raspad sistema'. Tada se pretvaraju u pomalo zločestu i nimalo ljubaznu osobu.

via GIPHY

4. Škorpion

Škorpionu su istina i povjerenje užasno bitni pa tako njihova 'tamna strana' izlazi na vidjelo tek kad su povrijeđeni. Vjeruju da zaslužuju znati istinu u svakom trenutku i dobiti je bez obzira na sve. Neki ljudi mogu misliti da su malo paranoični, ali nije li istina prihvatljiv zahtjev? Jako dobro prepznaju kad drugi lažu, tako da nemojte to ni pokušavati. Uhvatit će vas. 

via GIPHY

5. Jarac

Jarac ponekad zna biti ljut, a da to ni ne primijetite. Ponekad možda ne znate jesu li ljuti na vas dok ne razmislite o tome sat vremena kasnije. Oni su super ozbiljan znak s inače odličnom samokontrolom, ali kad 'planu', gotovo je. To zna biti jako neugodno zato što je njihov način konfrontacije grub i ozbiljan, ali bez vikanja. 

via GIPHY

Jesi li se pronašao/la u ovim opisima?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    mogu si to zamislit