Prvi 464 pregleda 30. svibnja 2019.

Ovo je 10 najboljih videa youtubera Magic Leona

iluzionist.leon/Instagram

Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti! Za ročkas Magic Leona izdvojili smo vam njegovih 10 najboljih videa na JoomBoos kanalu.

Youtuber Magic Leon, odnosno Leon Žilavi, danas slavi 24. ročkas i ima jako, jako puno razloga za slavlje! Osim što je odličan iluzionist i kralj prankova u Hrvatskoj, a i šire, Leon je nedavno objavio datum vjenčanja sa svojom dragom Monikom. Ako to nije razlog za veselje, ne znamo što jest. 

Iako ga sad imate priliku gledati kao domaćina serijala Prank' d, Leon je svoje početke u JoomBoosu obilježio raznim društvenim eksperimentima i ostalim javnim blamažama kojima je dokazao kako je zaista pravi animator koji ne odbija niti jedan izazov. No, da ne duljimo. Najbolje da jednostavno pogledate i prisjetite se nekih njegovih najboljih videa u JoomBoosu. Evo ih 10:

10. 'Špricam ljude na plaži'

9. 'Gađam turiste vodenim balonima'

8. 'Bez srama pitamo cure za hopa cupa'

7. 'Je li ovo tvojih 200 kuna?'

6. 'Poludjeli dečko udario i zlostavljao curu na ulici'

5. 'Ukrao novčanik slučajnoj prolaznici'

4.'Prank na curi: hakiran joj je Instagram!'

3. 'Provalili su nam u stan: Prank na curi'

2. 'Proveo sam noć u šumi'

1. 'Pripremite se na suze: Teško siromašnima uljepšao Božić''

Mi se ne možemo odlučiti koji video nam je draži te smo jedva sastavili ovaj popis, a da nisu svi na prvom mjestu. Koji Leonov video je tebi najdraži?

E pa dragi Leone, sretan ti rođendan od JoomBoos ekipe još jednom!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Awww njega obozavam <3