Prvi 961 pregleda 02. siječnja 2019.

Ovo je 10 najglupljih novogodišnjih odluka

fashiongoalsz@instagram

Jesi li ti je jedan od onih koji početak godine vide kao savršenu priliku za nove odluke?

Već je postala tradicija donositi novogodišnje odluke do te mjere kako se čini da su obavezne. I, dok neki pomno razmišljaju o odlukama i daju se u to svim srcem, drugi u trenu smisle nešto kako ne bi ostali bez odgovora na pitanje što su odlučili.  Ne kažemo kako je ostavrenje ciljeva nemoguće, ali On The Tools donosi deset najgorih odluka koje već pomalo postaju klišej obzirom na postotak neostvarenih rezultata. Svaka čast izuzecima. 

1. Počet ću odlaziti u teretanu 

Teretane početkom siječnja imaju navalu novih članova koje kasnije nikada ne vide. Problem je što te članarine nisu male. Zato bi zaista trebalo dobro razmiliti prije učlanivanja. Lako za to što ćeš početi trenirati od "sutra", ali oni novce uzimaju od danas.  Najuvjerljivije bi bilo kada se na taj korak ne bi odlučio baš prvog dana u godini jer, kao da već samim tim treniranje osuđuješ na propast. 

via GIPHY

2. Idem na dijetu

Najgore što možeš napraviti je da odjedanput odlučiš prestati jesti svu nezdravu hranu. Takav cilj nije realan i ok, možda ćeš ustrajati neko vrijeme, ali zasigurno nije nešto čemu ćeš dugoročno biti predan. Umjesto toga zadaj si realniji cilj da izbaciš jednu ili par namirnica...nešto realnije na čemu nije toliko teško ustrajati duže vremena. Na taj način bi zaista moglo dugoročno promijeniti prehrambne navike. 

3. Provodit ću više vremena s obitelji i prijateljima

Ako nisi društvena osoba, bolje niti ne donosi ove odluke. Znamo kako je u teoriji uvijek lijepo biti društvena osoba, okružena dragim ljudima, ali ako ne uživaš u tome, čemu se mučiti? Ako se bolje osjećaš kada večer provedeš sam uz televiziju, provedi je tako. Nakon cjelodnevne obavezne interakcije u školi, treningu i raznim situacijama kroz dan- zasluženo!

via GIPHY

4. Prestat ću se sekirati 

Stres je sastavni dio života i nemoguće ga se riješiti. Neki ljudi se samo stresiraju više od drugih. Naravno, blago ovima koji su opušteniji, ali teško da će te to postići na silu. Još bi moglo doći do kontraefekta da se stesiraš zato što se stresiraš. Može se eventualno malo poraditi na izbacivanju lošeg stresa dok malo dobrog stresa nije ni loše... motivira nas i čini boljima. 

5. Bit ću organiziraniji

Svi žele biti organiziraniji, a da je to tako lako, svi bi i bili. To je isto nešto s čime se rodiš. Ako baš želiš pokušati, počni postepeno. Počni od svoje sobe ili plana učenja. 

via GIPHY

6. Prestat ću piti i pušiti

Ok, iskreno se nadamo da to ne radiš i da znaš koliko su štetne posljedice istog. Ako ipak da, odluka je loša zato što to misliš učiniti tek prvog, a trebao si odmah kada si prvi put konzumirao nešto od toga.

7. Bit ću bolji u školi

Ovo je jako teško i bilo bi odlično kada bi u tome uspjeo. Nažalost, kao i kod ostalalih odluka,  najčešće se posustane već kod prve prepreke. 

via GIPHY

8. Više ću putovati

Ovo je više nepromišljena, nego loša odluka. Ne možeš putovati ako nemaš slobodnog vremena ili novaca. Ako imatš, super! Ukoliko ćeš ipak morati još neko vrijeme čekati na to, uvijek možeš na kratke izlete. 

9. Zaboravit ću bivšu ljubav

E da je barem tako jednostavno! Svaka čast na entuzijastičnosti, ali iskreno sumnjamo da je prvi u mjesecu baš tako svemoguć.

10. Volontirat ću

To je lako reći, ali teško učiniti. Umjesto da stalno govoriš kako ćeš činiti puno dobrih dijela, a nikako da to napraviš, napravi jedno ali vrijedno!

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    True