Prvi 2176 pregleda 16. siječnja 2019.

Ovo je 10 slavnih koji su posvojeni, a to možda ne znate

marilynmonroe/Instagram

Kladimo se da niste znali da su ove poznate ličnosti bile posvojene. Eto, zato vam mi donosimo popis

Postoji mnogo načina za stvaranje obitelji. A, bez obzira na koji način nastaje, usvajanjem ili rođenjem djeteta, obitelj je obitelj. Sve ove slavne ličnosti odgojile su osobe koje nisu njihovi biološki roditelji. Trendchaser saznaje tko sve nije odrastao s biološkim roditeljima i koje su posvojene slavne osobe odlučile posvojiti vlastitu djecu. Pa, baci oko!

Steve Jobs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how I see myself in 10 years 😂🍏 hopefully with more hair #future #10yearschallege #wannabe #stevejobs

A post shared by Dino Clemente (@dinoclemente) on

Biološki roditelji Stevea Jobsa bili su Abdulfattah Jandali i Joanne Schieble. Njegov biološki otac Abdulfattah odrastao je u Siriji. Bio je sin milijunaša. Steveova majka, Joanne, bila je Katolkinja iz Wisconsina. Joanneini roditelji nisu odobravali njezin odnos s Muslimanom, a nakon što je Joanne zatrudnjela, odlučila je dati dijete na posvojenje. Stevea su usvojili Paul Jobs i Clara Hagopian. Oni su bili kalvinisti, a Paul je bio alkoholičar koji je ponekad znao biti agresivan.

John Lennon

Životna priča Johna Lennona je komplicirana od početka do kraja. John je rođen 1940. godine, a biološki roditelji su mu Julie Stanley i Alfred Lennon. Alfred je bio pomorski trgovac koji je radio daleko od kuće i nije bio ni u Liverpoolu u vrijeme Johnova rođenja. Alfred bi se često zaustavio kod kuće sve dok se 1944. nije potpuno povukao. Došao je kući šest mjeseci kasnije, ali tada je Julia već bila trudna s drugim čovjekom. Julijina sestra Mimi neko je vrijeme preuzela skrbništvo nad Johnom. Dvadeset godina nakon toga nije vidio svog biološkog oca.

Marilyn Monroe

Kada je je Gladys, Marilynina majka, imala petnaest godina, udala se za muškarca starijeg devet godina od sebe godina i imala dvoje djece. Razveli su se, a otac je odveo djecu u rodni grad u Kentuckyju. Gladys je nakon toga ponovno zatrudnjela. Identitet Marilynina oca nije poznat. Marilyn (tada Norma Jean) preselila se iz majčinog doma u udomiteljski dom. Kada je Gladys dobila dijagnozu shizofrenije i završila u bolnici, Marilyn je postala štićenik države.

Bill Clinton

Biološki otac Billa Clintona bio je William Jefferson Blythe Jr., trgovački putnik koji je poginuo u prometnoj nesreći tri mjeseca prije nego se Bill rodio. Majka mu je bila Virginia Cassidy. Virginia je odlučila učiti za medicinsku sestru ubrzo nakon što se Bill rodio, pa je ostavila sina svojim roditeljima. Godine 1950. Billova se majka vratila iz predškolske ustanove i udala se za Rogera Clintona. Bill je počeo koristiti prezime svog očuha, iako je Roger bio alkoholičar koji ga je zlostavljao.

Nelson Mandela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A educação é a arma mais poderosa que você pode usar para mudar o mundo. Nelson Mandela

A post shared by LucioLagedo (@luciolagedo) on

Otac Nelsona Mandele umro je od bolesti pluća kada je imao samo devet godina, tako da je Nelsona odgojio šef plemena Jongintaba Dalindyebo i njegova obitelj. Mandela je uvijek smatrao kako je naslijedio "ponosnu buntovnost" svog biološkog oca i "tvrdoglav osjećaj pravednosti". Mandela je odrastao s dvije sestre u majčinom kraalu (ili domaćinstvu) u selu Qunu, gdje je čuvao stada stoke i provodio mnogo vremena na otvorenom s drugim zaposlenim dječacima.

Ice-T

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FYI: SVU has OFFICIALLY been picked up for Season #20 Run and tell that!

A post shared by icemft (@icet) on

Majka Ice-T je umrla od srčanog udara kad je bio u trećem razredu. Njegov otac je podizao tadašnjeg osmogodišnjeg Ice-T-a četiri godine , uz pomoć domaćice. Kad je Ice-T imao dvanaest godina, njegov je otac umro od srčanog udara. Nakon očeve smrti, Ice-T je živio s tetkom koja je živjela u blizini. Zatim su ga poslali da živi s drugom tetkom i njezinim suprugom u susjedstvu srednje klase u Los Angelesu.

Kristin Davis

Kristin Davis rođena je u Boulderu, u Coloradu. Ona je jedinica, a roditelji su se razveli prije nego što je imala godinu dana. Kad se njezina majka ponovno udala, njezin ju je očuh posvojio. Kristen također ima dvoje posvojene djece: kćerku Gemmu Rose i sina Davisa. Davis je rekao za časopis People: “To je nešto što sam dugo želio. Ostvarenje te želje još je bolje nego što sam ikada zamišljao. Osjećam se tako blagoslovljeno. "

Kelly Preston

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Thanksgiving!! 🧡🍁🥧🦃🌽🍂💛

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Biološki otac Kelly Preston radio je za poljoprivrednu tvrtku. Utopio se kad je Kelly imala samo tri godine. Kellyna majka, Linda, kasnije se udala za Petera Palzisa, kadrovskog direktora. Palzis je posvojio Kelly i Lindu. Preston se kasnije vjenčala s Johnom Travoltom. S njim je imala troje djece, ali nažalost, njihov najstariji sin, Jet, umro je 2009. godine od napadaja. Jet je imao Kawasaki bolest od rođenja.

Priscilla Presley

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will be LIVE on Facebook today at 4pm CST.

A post shared by Priscilla Presley (@priscillapresley) on

Njezina majka imala je samo dvanaest godina kad ju je rodila. Njezin biološki otac poginuo je u zrakoplovnoj nesreći kad je imala šest mjeseci. Priscillina majka se kasnije preudala i nikada nije rekla Priscili i svojoj ostaloj djeci da Priscilla ima drugog biološkog oca. Presley je otkrila ovu obiteljsku tajnu kada je kopala po dokumentima. Majka joj je rekla da ne govori polubraći i polusestrama. Mislila je da će vijest ugroziti njihovu obiteljsku bliskost.

Simone Biles

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

woah. I’m honored. can’t believe it

A post shared by Simone Biles (@simonebiles) on

Rođena majka Simone Biles, Shanon Biles, nije bila u stanju brinuti se za Simone i ostalo troje djece zbog svoje ovisnosti o drogama i alkoholu, pa su djeca bila u udomiteljskoj obitelji i izvan nje. Simonein rođeni otac Kelvin Clemons napustio je obitelj i također se borio  s ovisnostima. Simonein djed, koji je imao dva gotovo odrasla sina, počeo je privremeno brinuti za Shanonovu djecu 2000. godine. Godine 2003. njezin su djed i njegova supruga službeno posvojili dvoje najmlađe djece, Simone i Adria. Simonein stric posvojio je njezina dva starija brata i sestru.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Steve jobs???