Prvi 418 pregleda 24. travnja 2023.

Zašto OVO svi sad snimaju na TikToku? Moraš ovo vidjeti

Samsung

Nema tko nije na TikToku. Neki samo scrollaju i traže malo zabave i inspiracije za svakodnevni život. Drugi redovito snimaju i objavljuju i daju ostalima tu traženu inspiraciju. Ako si ti u ovoj drugoj skupini, evo u kojih pet najnovijih TikTok trendova moraš uskočiti što prije i par savjeta kako ih snimiti!

1. 'Could You Be Loved' vlog

@alexaocamps

 

♬ Could You Be Loved - Bob Marley & The Wailers

Dobar, stari hit Boba Marleyja 'Could You Be Loved' u posljednjih je nekoliko tjedana preplavio TikTok. Svi snimaju vlogove i svoje svakodnevne rutine na ovu veselu melodiju, koja svačijem životu daje šarm i feel good vibe! Ako se i ti voliš snimati cijeli dan kako jedeš, ideš u školu, družiš se s frendovima, putuješ, kuhaš, slušaš glazbu, odmaraš, čitaš, šminkaš se, oblačiš, vježbaš ili jednostavno - uživaš, samo u cijelu tu priču uključi ove stihove i imaš TikTok hit. 

2. 'Oh No, I’m Devastated' 

@kayliewaggoner #fyp ♬ Oh No Im devastated - jonscottwontstop

Obožavamo duhovite i zabavne TikTok soundove, a ovo je baš jedan od takvih. Najnoviji 'Oh No, I'm Devastated' sound pokazuje sve ono što nas uopće ne 'dira' kad nam drugi kažu ili prigovore, a vezano je uz neke naše navike.

Najbolje je snimiti ovo u 'selfie' izdanju, prednjom kamerom, a vrhunsku kameru za ovakav tip sadržaja imaju pametni telefoni iz Samsung Galaxy A serije. Wow!

 | Autor: promo promo

Samsung Galaxy A54 5G i Samsung Galaxy A34 5G uređaji imaju OIS kamere, a uz čak tri stražnje, imaju i vrhunsku front kameru kojom možeš snimiti jasnu, čistu i bistru snimku gdje god se nalaziš.

 | Autor: promo promo

Galaxy A54 prednja kamera ima čak 32 MP, dok Galaxy A34 ima prednju kameru od 13 MP. Baš TOP za snimiti ovaj trend koji smo ti ovdje zalijepili! Kad ćeš ga isprobati?

3. Tko je kome zapravo najbolji prijatelj? 

@matthewkafton11 Gon need to find her some friends 😂 #fyp #nofriendsclub ♬ original sound - dankojin

Ovaj prezabavan trend u kojemu jedna strana drugoj poručuje da je on/ona njegov/njezin najbolji frend, ali ta druga strana baš i nije u to uvjerena je posvuda na TikToku. I iako na prvu djeluje malo 'zločesto', zapravo je samo smiješan i nitko se na nikoga ne ljuti poslije ovoga. Možeš ovaj trend snimiti s frendicom ili frendom kad ste negdje na izletu, u školu, pa čak i u izlasku navečer. A znamo i kako to možeš napraviti bez da ti snimka bude mutna i čudna! 

 | Autor: promo promo

Opet ti tu u pomoć priskaču Samsung Galaxy A pametni telefoni i njihova Nightography opcija! Samsung Galaxy A54 5G pametni telefon snima savršene fotografije i videa s naprednim senzorom slike, a čim uređaj prepozna da je vani mračno, automatski prelazi na noćni način rada. Bez po' muke imaš super snimku ovog trenda, gdje god, s kim god i u koliko god sati! Mrak!

 | Autor: promo promo

4. 'Ostavio sam te samog/samu pet minuta...'

@nicolassturniolo

😀

♬ Costco Escapades Dalecsander - DAleCsander

Ovaj urnebesni trend se obraća svima nama i našim slabostima kad je shopping u pitanju. Ono kad te netko ostavi samo na pet minuta samog ili samu u tvojoj omiljenoj trgovini, a ti uspiješ potrošiti sav džeparac koji imaš... Svi znamo jedno takvo mjesto, zar ne?! Uhhh... 😂

5. Do You Feel Bonita?

@ruth8747 Dont let him fool you, he actually loves it i swear #relationship #couplestwinning ♬ HEYYY WAIT A SECOND - 🦈🦈🦈

Ovaj je trend iz serije 'Family Guy' već neko vrijeme aktivan na TikToku, ali se još uvijek snažno drži i totalni je hit! Ono kad svog dečka nagovoriš da se obučete isto za dejt pa ga moraš uvjeriti da se sigurno 'osjeća prekrasnim'! 😂 Tko ovo razumije? Našli smo se milijun puta u ovakvim situacijama, a ako i ti imaš neku sličnu s frendovima, frendicama, dečkom, roditeljima, sestrom, bratom, a želiš je podijeliti sa svime jer se možda s njom netko poveže, snimi odmah to za TikTok!

 | Autor: promo promo

A onda kasnije možete te snimke pregledavati na novim pametnim telefonima iz Samsung Galaxy A serije koji ti daju da svoje snimke (i fotke i sve ostalo, naravno), vidiš jasno i svijetlo, čak i na sunčevoj svjetlosti! A sunce nam je napokon stigloooo... ☀️🤳 Uz to ovi pametni telefoni dolaze u čak četiri predivne boje koje će ti ići uz svaki proljetni, sunčani outfit, a usput će i super izgledati ako se nekad za TikTok snimaš u ogledalu. Koliko prednosti nude pametni telefoni iz Samsung Galaxy A serije i kakve sve super feature imaju, pronađi na njihovoj službenoj stranici!

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s brendom Samsung po najvišim standardima JoomBoos Native Studija.

Tvoja reakcija?