Prvi 2622 pregleda 11. studenoga 2019.

Ovo je 5 najboljih božićnih filmova na Netflixu

screenshot/netflix

Ušuškaj se i pripremi grickalice jer smo ti mi pronašli filmove koje trebaš pogledati ove blagdanske sezone.

Božić nam je sve bliže, a između ostaloga to znači i puuuuno božićnih filmova. Ako u cijelu priču ubacimo i Netflix, onda uživanje uz grickalice i vruću čokoladu postaje još bolje. Udobno se smjesti i provjeri što jedna od najpopularnijih streaming platformi nudi ove blagdanske sezone!

Holiday in the Wild

Kate se nedavno razvela i putuje Zambijom gdje se možda, a možda i ne (čitaj sigurno) zaljubi u pilota Dereka u skloništu slonova... Awww!

Let it Snow

Ovaj film priča priču o hrpi tinejdžera koji na Badnjak shvaćaju što je to ljubav. Njihove priče isprepliću se u jednom restoranu, a film uključuje, naravno, i jednu zvijezdu koja zaluta među njih.

Klaus

Animirana komedija Klaus priča je o tajnovitom stolaru koji živi sam u sobici prepunoj igračaka. Spoj je Elfa i The Polar Expressa, kažu mnogi, naravno, ako oduzmemo onaj creepy dio iz The Polar Expressa.

The Knight Before Christmas

Srednjovjekovni vitez se transportira u sadašnjicu. U glavnoj ulozi njegove drage je Vanessa Hudgens, koja ga navigira kroz moderni svijet. 

A Christmas Prince: The Royal Baby

Koliko ti više informacija treba osim imena? Kraljevska obitelj i beba - na Božić, može li bolje? Ne može. Ako još nisi, pogledaj i prethodne filmove iz ovog serijala, a ostavit ćemo ti i jedan trailer!

Koji ćeš film od ovih prvi pogledati?

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?