Prvi 1321 pregleda 09. kolovoza 2019.

Ovo je 5 najboljih teen knjiga koje trebaš pročitati

Becca Tapert/Unsplash

Ako tražiš ljetno štivo, tvoja potraga je upravo završila! Nema na čemu, drago nam je da smo ti od pomoći.

Dan ljubitelja knjige neslužbeno se obilježava devetog kolovoza. Ako voliš čitati onda će ti se svidjeti naši prijedlozi. Pronašli smo ti top 5 knjiga koje možeš početi čitati već danas.

TheSikrt - Gola istina, bez cenzure

Prva Sikrtova knjiga koja sadrži nikad viđene fotke, stripovske animacije i općenito sve što želiš znati o jednom od najpopularnijih youtubera. Možeš je nabaviti na Žutom kliku.

SaamoPetraa - Buntovnica, ljubavnica, diva

SaamoPetraa je u svojoj knjizi po prvi put javno otkrila svoje tajne. Pročitaj njezine ispovijesti o prijateljima i ljubavima. Knjigu također možeš naručiti na Žutom kliku.

To All The Boys I Loved before

Možda već znaš za Netflixov film istog naziva. Ali, znaš li da je prvo nastala knjiga? Ooo da. Provjeri kako je autorica opisala likove i jesu li ih u filmu promijenili. 

Two Can Keep a Secret

via GIPHY

Ova knjiga je triler o malom gradu, tajnama i školskom plesu. Knjiga je prepuna misterija i napetosti. 

Girl Gone Viral 

via GIPHY

Djevojka Opal želi pronaći svoga oca pa se uključi u virtualno natjecanje. Nada se da će ako pobijedi upoznati milijunaši koji bi mogao znati identitet njezinoga oca.

Javi nam za koju knjigu si se odlučio, a mi smo sigurni da ne možeš pogriješiti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    E SUPERRR