Prvi 2829 pregleda 09. veljače 2021.

Ovo je 7 Netflix teen filmova idealnih za Valentinovo

instagram/netflix/twilight

Ako još ne znaš što gledati na samo Valentinovo ili se već sad želiš ufurati u taj romantični mood i tražiš neki dobar film, baci oko na ovih sedam romantičnih teen filmova s Netflixa. Idealni su za dane pred nama

Little Italy

Ovaj su film mnogi opisali kao 'priča o Romeu i Juliji, ali za milenijalce'. Zvuči savršeno za Valentinovo, zar ne? Apsolutno se slažemo.

The Kissing Booth

Apsolutni teen klasik u posljednjih nekoliko godina je ovaj preslatki film o djevojci koja se zaljubljuje u brata svog najboljeg prijatelja. Ako još niste, definitivno ga pogledajte za Valentinovo.

Sierra Burgess is a Loser

Poruka poslana na pogrešan broj dovodi do romantične privlačnosti između pametne, ali ne baš popularne tinejdžerice Sierre i zgodnog i popularnog Jameyja, glavnog frajera u školi.

The Half of It

Ona je talentirana glazbenica i introvert, a on je simpatični sportaš i dobrica. I zaljubljeni su u istu djevojku...

Twilight 

Okej, o ovome vam ne trebamo puno govoriti, samo ćemo vam reći da je trenutno idealno vrijeme da opet odgledate ovaj film. Ili ga prvi puta pogledate. Nemojte se sramiti!

Tall Girl

Ovo je priča o djevojci koja se nikad nije uklapala, ali sve će promijeniti novi dečko koji dolazi u njenu školu, a koji će joj svijet okrenuti naglavačke.

Midnight Sun

Djevojka koja boluje od ozbiljne bolesti zbog koje ne smije izlaziti na svjetlost zaljubljuje se u dečka iz susjedstva... I mora dobro odvagnuti što joj je važnije, sačuvati vlastito zdravlje ili se potpuno prepustiti novoj ljubavi.

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?