Prvi 10383 pregleda 07. siječnja 2022.

Ovo je 8 najpopularnijih boja za nokte ove godine

slakipalaki/oliveandjune/instagram

Ništa neobično je to da su već izašla predviđanja modnih i beauty trendova za 2022. godinu kad smo već ozbiljno zakoračili u istu! Od odjeće, obuće, makeupa pa sve do manikura. Ova godina će biti posebna. Stručnjaci su predvidjeli koje boje će se najviše nositi na noktima u godini pred nama i možemo samo reći da izgledaju neodoljivo!

Nokti boje fuksije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle (@paging_dr_mani)

Ova boja je za sve hrabre žene koje se ne boje odvažiti i isprobati novi stil. Boja fuksije predstavlja energiju, ravnotežu, samopouzdanje i smirenost. Možda je to baš vaša nijansa?

Nokti boje mente

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEAR NOVA (@pearnova)

Ova nijansa bi trebala obilježiti godinu pred nama. Ako vam izgleda prejednostavno, uvijek je možete ukrasiti zanimljivim detaljima i učiniti posebnom, piše Bustle.

'Periwinkle' manikura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Nije ljubičasta, a nije ni plava - ova nijansa je savršena za sve neodlučne dame koje žele manikuru hladnijih tonova, ali da opet izgledaju kao da su iz bajke.

Metalik nokti

Možda je 2022. godina savršena za isprobavanja novih stilova, a koji je bolji od toga da su vam nokti metalik boje!? Postoji bezbroj načina kako ih ukrasiti, samo odaberite dizajn koji vam se najviše sviđa.

Neutralni nokti

Neutralna manikura gotovo nikada ne izlazi iz mode. Nepopravljivi je klaskik savršen za sve djevojke koje žele zadržati jednostavan look.

'Navy' manikura

Obožavate tamne nijanse boje noktiju, ali niste baš za to da su vam nokti crni? Onda je ova boja vaš savršeni odabir.

Vatreno crvena manikura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Obilježite ovu godinu vatreno crvenim noktima koji će privlačiti pažnju gdje god da se pojavite. Ova retro nijansa izgleda sjajno na kratkim ili dugim noktima i baš je uvijek moćna!

Nebesko plavi nokti

Ovo je još jedna nijansa plave koju ćete vidjeti na profilima mnogin influencerica ove godine! Neodoljivi klasik koji je prikladan za sva vremenska razdoblja nositi će se i ove godine.

Ne znamo koja manikura i koja boja nam je ljepša, a vama?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?