Prvi 610 pregleda 23. veljače 2023.

Fanovi misle da s ovim tipom Hailey vara Justina Biebera?

screenshot/tiktok

Fanovi luduju na nedavno objavljene TikTok videe u kojima mnogi misle kako Hailey Bieber pokušava flertati s misterioznim muškarcem, dok je njezin muž odmah iza nje.

Luiz Mattos. Ime je to glavnog protagonista nedavnih Tik Tok videa za kojeg mnogi misle da je upravo osoba na koju je Hailey Bieber bacila oko. Spekulacije dolaze nakon objavljenog videa u kojem je netko uhvatio trenutak gdje Hiley Bieber polako pomiče ruku prema Luizu, dok se on pravi da ne primjećuje. Da bi sve bilo napetije, na videu se vidi izraz Hailey Bieber, koja, kao da pokušava flertati, ali se boji jer ju oko struka drži muž, Justin Bieber. 

@noticiasfamosos_0 ??! Justin y Hailey en el envento Moncler#justinbieber #haileybieber #moncler #bodyguard #parati #fy #fyp ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Fanovi su se uključili u raspravu braneći Hailey kako se nakon dugogodišnje "ljubavi iz djetinjstva" zaželjela "ozbiljnijeg mesa", drugi su pisali kako je to sasvim prirodno da žena traži pažnju, dok su neki pisali kako je spomenuti agent gay. 

 | Autor: screenshot/tiktok screenshot/tiktok

Međutim o kome je točno riječ?

Rođeni Brazilac na putu da postane odvjetnik, završio je u modnoj industriji sasvim slučajno, a danas je među vodećim imenima industrije. Osoba iz sjene je zapravo agent za modele, glavni oslonac u modnoj industriji s karijerom dužoj više od dva desetljeća. Odigrao je ključnu ulogu u oblikovanju karijera nekih od najuspješnijih modela današnjice, poput Gigi Hadid, Belle Hadid, Devon Windsor te je nedavno postao agent Hailey Bieber.

"Stvarajte veze, sklapajte prijateljstva i uronite u sve aspekte poslovanja kako biste imali resurse i povezali se sa svima – fotografima, novim dizajnerima, urednicima, stilistima", jedan je od važnijih savjeta koje dijeli kada je u pitanju kako uspjeti u modnoj industriji.

Vrijeme će pokazati radi li se tu o flertu ili je samo riječ o tome kako je manekenka htjela privući njegovu pažnju.

Što vi mislite? 

Tvoja reakcija?