Prvi RAP CAMP 27729 pregleda 22. rujna 2019.

Ovo je dečko balkanske kraljice trapa, Senidah?

screenshot/youtube/HRT

Na Instagramu je nekoliko puta objavila fotku s njime na svojim storyjima, ali je oko ljubavi jako tajanstvena.

Senidah, balkanska kraljica trapa koja je prije nekoliko dana nastupila na Rujanfestu, otkrila je koga ljubi. Okej, ili su barem otkrili regionalni mediji. Iako je na Instagramu nekoliko puta objavila fotku sa svojim (navodnim) dečkom, Stefanom, fotke su bile samo na storyjima pa su dokaz njihovoj vezi tek screenshotovi istih.

Zaljubljena preko ušiju?

Popularna pjevačica navodno ljubi Stefana Orbovića koji radi kao zaštitar u jednom klubu. S njim je ovo ljeto provela divne trenutke na jahti, koje je zabilježila i objavila na Instagramu. 

Prati ga na Instagramu

 | Autor: screenshot screenshot

Izvor je za Alo.rs izjavio kako je "Stefan veoma fin i kulturan dečko." 

'Odmah su se između njih primijetile iskre'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫 #medenimagic

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

"Njih su se dvoje upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci tijekom ljeta, dok je on radio u osiguranju. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo neko vrijeme sa Senidah u backstageu. Odmah su se između njih mogle primijetiti iskre. Stefan se pohvalio prijateljima kako je bio u društvu pjevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senidah zaista nikad nije bila sretnija, vidi se da joj godi ljubav i da je on pravi džentlmen prema njoj", objasnio je izvor. 

Awww... Možda uskoro i sama Senidah progovori o novom dečku i objavi njihovu zajedničku fotku. Dotad je ovo sve od informacija što imamo. 

Pogledajte 24 pitanja sa Senidah:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?