Prvi 1119 pregleda 28. travnja 2021.

Ovo je deset najcool frendica iz omiljenih serija

screenshot/youtube/gilmoregirls/instagram

Mnoge serije pamtimo po *iconic* frendicama koje se u njima pojavljuju. Tako smo se prisjetili nekih od najcool najboljih frendica iz popularnih serija i vratili se u neke prošle dane. Kakav #TB... Koje su vama najviše ostale u sjećanju?

Blair Waldorf i Serena van der Woodsen (Gossip Girl)

Ove dvije ljepotice imale su svoje 'mrzimo se, ali se volimo' momente u svim sezonama serije Gossip Girl, ali na kraju su, naravno, nerazdvojne i uvijek bi se vratile jedna drugoj. Iako su se kroz šest sezona serije i ove dvije djevojke razvijale i mijenjale, njihovo je prijateljstvo uvijek ostalo oslonac koji su uvijek imale u životu. Kakav #friendshipgoals!

Meredith i Cristina (Uvod u anatomiju)

Neki ovo televizijsko prijateljstvo nazivaju možda i najvećim dosad u bilo kojoj seriji. Mnogi obožavatelji 'Uvoda u anatomiju' bi se svakako složili. Meredith i Cristina savršen su prikaz samostalnih, neovisnih i snažnih žena koje su jedna drugoj podrška u baš svakom životnom trenutku, bilo lijepom, bilo manje lijepom. Jedna su drugu gurale naprijed iz sezone u sezonu, a ni jedna prepreka nije bila tolika da bi srušila njihovu međusobnu ljubav i poštovanje. Ovo se prijateljstvo itekako pamti! I ona legendarna rečenica: 'You are my person'...

Rory i Lorelai (Gilmoreice)

Iako su njih dvije prvenstveno mama i kćer, one su jedan od najsavršenijih primjera prijateljstva između mame i kćeri koje mnogi imaju ili priželjkuju. Njih su dvije jedna drugu neprestano tijekom serije slušale, gurale naprijed, davale su si savjete, plakale jedna drugoj na ramenu. A čak i unatoč razmiricama, svađama i nesuglasicama, na kraju su uvijek pronašle zajednički jezik. Divno!

Brooke i Peyton (One Tree Hill)

Iako su se u jednom trenutku našle u ljubavnom trokutu sa šarmerom Lucasom Scottom, Brooke i Peyton čak ni ta avantura nije mogla razdvojiti niti srušiti njihovo dugogodišnje prijateljstvo. Kad je bilo najteže, pomagale su jedna drugoj, podupirale su se međusobno, podupirale su poslovne odluke i pothvate one druge i nikada si na kraju nisu zamjerale stvari zbog kojih su se na trenutak možda malo pogubile i razdvojile. Obožavali smo ovu seriju!

Tanja i Sanja (Teini dnevnici)

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

A sad jedan domaći duo i to ne iz TV serije, već iz najpopularnije i najnagrađivanije YouTube serije u regiji - Teini dnevnici! Tanja i Sanja u prvoj sezoni serije sve su nasmijavale svojim doskočicama, duhovitim upadicama i nevjerojatnom vještinom da vrijeđaju jedna drugu, a opet budu nerazdvojne. Naučili smo također da se njih dvije baš jaaaako vole šminkati... A kakve su njih dvije zapravo i kakvo je točno njihovo prijateljstvo, sutra ćete moći pogledati i vidjeti u prvoj epizodi novog serijala skečeva 'Ej, nisam ti rekao'. Spin-off je to 'Teinih dnevnika' koji dolazi kao bonus prije izlaska druge sezone...

UKLJUČITE SE NA PREMIJERU:

Budite uz JoomBoos YouTube i ostale kanale sutra u 12:00 sati, pogledajte prvu epizodu 'Ej, nisam ti rekao' i nasmijte se s nama! Mi jedva čekamo, a vi?

Tvoja reakcija?