Prvi 589 pregleda 05. veljače 2019.

Ovo je dokaz da su Franka i Ćorluka najslađi par ikad!

frankaofficial_@instagram

Franka je svom Vedranu ročkas čestitala na Instagramu i samo vas pitamo; Je li ovo najslađa čestitka koju ste vidjeli u posljednje vrijeme?

Vedran Ćorluka, odnedavno bivši nogometni reprezentativac i jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometaša uopće, danas slavi 33. rođendan, a njegova Franka potrudila se da mu rođendan učini slađim. Na Instagram profilu objavila je sliku Vedrana i njihovog psića Oskara i napisala: 'Danas je mom čovjeku ročkas Veki, imam feeling da je ovo tvoja godina!!! Yuhuuuu... Vole te F i Oski punoooooooo' i na taj način još jednom pokazala koliko su neodoljivi zajedno i kako ih je zaista teško ne voljeti. A njihova ljubavna priča je sve...

Sretni par upoznao se 2012. godine na Zrću i odmah su si kliknuli, a prošle godine su svoju ljubav 'zapečatili' i vjenčanjem. Prije Franke, Vedran je imao dvije ljubavi, od kojih ga je prekid s prvom, Ivom Buzov potpuno 'slomio'. S Ivom je čak bio zaručen, a od prekida se dugo oporavljao.

Nakon toga je započeo vezu s Lanom Gadže Čermak, a ta se veza navodno prekinula kad je upoznao Franku. Kako bilo, očigledno je da su Franka i vedran stvoreni jedno za drugo i drago nam je što nas svako toliko nasmijavaju svojim ljubavnim izjavama.Sigurno se sjećate kad je Ćorluka nazvao Franku nakon Svjetskog prvenstva kako bi joj poručio: 'Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam'!

A snimke s njihovog vjenčanja pokazuju kako je poznati par čvrsto 'prizemljen' i kako ne mogu biti opušteniji i otkačeniji. Pokazali su kako bi to prava zabava trebala izgledati, a prirodnost je ta kojom cijelo vrijeme osvajaju srca mnogih. Video donosi 24 sata. 

Vedranu i mi želimo sretan rođendan i još mnogo slatkih trenutaka s najdražom mu Frankom i psom Oskarom! I stvarno su najslađi par na svijetu!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    najboljiii suu