Prvi 972 pregleda 23. siječnja 2023.

Ovo je hotel koji je Beyonce otvorila za 24 milijuna dolara

canva/arabianbusiness.com/

Američka pjevačica održala je prvi koncert nakon više od četiri godine pred publikom pozvanih influencera i novinara, a ovo je hotel o kojem se priča.

Dubaji je bogatiji za još jedno velebno izdanje - Atlantis The Royal - najekskluzivnije odmaralište na svijetu vrijedno 1,4 milijarde dolara.

 | Autor: screenshot/atlantis.com screenshot/atlantis.com

Kompleks je to od 43 kata sa 795 soba za goste i 231 rezidencije, Welles centrom te čak 17 restorana s nekim od najboljih kuhara na svijetu kao što su Estiatorio Milos, Heston Blumenthal, José Andrés, Hakkasan i Ariana’s Persian Kitchen.

"Ovo je mjesto gdje se u svakom trenutku vašeg boravka događa nešto nevjerojatno. Odredište u kojem je sve osmišljeno kako bi izazvalo granice mašte", piše na službenoj stranici hotela.

Cijena noćenja?

U hotelu morate odsjesti minimalno dvije noći, a najosnovniji paket platit ćete 1,700€ s uključenim doručkom, ulaznicom za najveći vodeni park na svijetu, ulaznicom za akvarij s preko 65.000 morskih životinja te plivanje s dupinima.

 | Autor: canva/atlantis.com canva/atlantis.com

Sobe su opremljene luksuznim walk-in ormarima, walk-in tuševima i samostojećim kadama te sadrže prilagođene sadržaje, kao i ručno šivane madrace. 

 | Autor: screenshot/atlantis.com screenshot/atlantis.com Ipak ovih se dana više priča o spektakularnom nastupu Beyonce na otvorenju hotela. Unatoč zabrani korištenja mobitela, snimke su uspjele procuriti po društvenim mrežama. Za sat vremena, Beyonce je dobila 24 milijuna dolara, a otpjevala je set od 19 pjesama uz podršku libanonske plesne grupe Mayyas. U jednom trenutku na sceni joj se pridružila kći Blue Ivy. 

Beyonce nije otpjevala niti jednu pjesmu s vrlo hvaljenog albuma Renaissance iz 2022. koji je navodno bio ljubavno pismo pionirima i zajednicama crne i queer plesne glazbe.

Obožavatelji su dugo lobirali kod umjetnika da otkažu koncerte u UAE i Saudijskoj Arabiji zbog ozbiljnog kršenja ljudskih prava u tim zemljama. Nicki Minaj se 2019. povukla iz nastupa na Jeddah World Fest u Saudijskoj Arabiji nakon što je Zaklada za ljudska prava zatražila da se povuče. Godine 2021. Justin Bieber nastupio je na Grand Prixu Saudijske Arabije unatoč tome što su ga aktivisti pozivali da otkaže.

 

Obožavaš pjevati? Sanjaš o nastupu na velikim pozornicama? Vrijeme ti je da se prijaviš na novi glazbeni show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži što znaš!

 | Autor:

Tvoja reakcija?