Prvi 417 pregleda 21. svibnja 2020.

Ovo je jedini trik kako očistiti piletinu koji ti treba!

unsplash

Nedavno smo pisali o tome kako se TikTok platforma nametnula kao najpopularnija društvena mreža među mlađim generacijama, a videa koja svakodnevno izlaze i postaju viralni hitovi definitivno idu u prilog ovoj tvrdnji. Evo još jednog genijalnog TikTok hacka koji će vam se svidjeti!

Osim zaraznih plesnih koreografija i sličnih zabavnih i kreativnih sadržaja, posebno nas vesele videa malih kućnih trikova iz kojih uvijek možemo naučiti nešto novo. Takav je i brzinski trik za čišćenje piletine koji će vam olakšati kuhanje.

via GIPHY

Pripremiti i izrezati piletinu prije nego što je ubacite u tavu ili lonac nikad nije bilo lakše i to zahvaljujući tiktokerici Mandy Klentz koja nam je u svom TikTok videu pokazala kako lako ukloniti bijele komadiće (masnoću) s komada pilećih prsa, piše Bored Panda.

Sve što trebate učiniti je piletinu upiknuti vilicom, drugom rukom uhvatiti kraj bijelog dijela piletine papirnatim ručnikom, a zatim povući. Tako se možemo jednim potezom riješiti masnih i tvrdih dijelova na pilećim prsima. Nema nereda, nema previše muke i spremni ste za kuhanje!

@raising_krazies

Best cooking hack ever! ##cookinghacks ##tiktokmoms ##itsdinnertime ##cookingontiktok ##lifehack ##momsoftiktok ##whatsfordinner ##waitforit ##fyp

♬ original sound - raising_krazies

Tko će isprobati ovaj MasterChef TikTok trik?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?