Prvi 675 pregleda 21. studenoga 2022.

Ovo je najbolja moguća zaštita za tvoj mobitel!

promo

Što ako Ti kažemo da udarac čekićem neće razbiti ekran Tvog telefona? – Neće, ukoliko imaš zaštitne folije tvrtke Mobile Outfitters

Nanotehnologija razvijena u SAD-u oduševila tisuće Hrvata

Mobile Outfitters jedna je od najuspješnijih tvrtki na svijetu, koja proizvodi visokokvalitetne inovativne zaštite za elektroničke uređaje, dizajnirane u SAD-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

@filip.d Vise ne moram pazit na mob ko da sam ga jucer kupio 😂 #fyp #balkan #mobileoutfitters #zaštita ♬ original sound - Filip Dejanović

Njihova posebnost leži u tome da dolaze s programom doživotne zamjene, zbog čega ih mnogi nazivaju brandom koji pomiče granice i nudi nešto doista fantastično. 

 | Autor: promo promo

Folije od poliuretana

Za razliku od kaljenog stakla, folije od poliuretana ne pucaju. Možda ste imali priliku čuti za poliuretan, no za one koji se prvi put s ovim materijalom susreću, kratko ćemo pojasniti o čemu se radi: Poliuretan je visokokvalitetan materijal, koji se uobičajeno koristi u vojne svrhe. Primjerice elise helikoptera su napravljene od poliuretana. Materijal je iznimno čvrst i pri udarcima i padovima ne puca, nego ima svojstvo apsorpcije udaraca, s toga mnogi naši kupci odbacuju uobičajene vrste zaštite, poput kaljenog stakla, i dolaze kod nas po najkvalitetniju zaštitu na tržištu.

 | Autor: promo promo

Zaobljeni ekrani

Korisnici zaobljenih ekrana često se susreću s problematikom pronalaska adekvatne zaštite prilagođene zaobljenim ekranima. S Mobile Outfitters folijama to je prošlost. Stručnjaci iz Mobile Outfittersa razvili su troslojnu Fusion foliju od poliuretana, koja se prilagođava i zaobljenim ekranima. U svojoj ponudi podržavaju preko 2.000 raznih modela mobitela, tableta, igraćih konzola i satova. Fusion troslojnu foliju za obične i zaobljene ekrane možete postaviti u Mobile Outfittersu za cijenu od 299,- kn / 39,68 EUR.

FUSION BUMPER

FUSION BUMPER predstavlja najvišu razinu zaštite za Vaš uređaj. Najtanja svjetska zaštita za bočne strane i kutove telefona. Napravljena je kombinacijom patentiranih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija. Efikasnost i kvaliteta Fusion Bumper-a testirani su pri padu telefona sa visine od preko 6 metara.

 | Autor: promo promo

Tako tanak

Uz „debljinu“ od samo 1,9 mm, Fusion Bumper je čak 40% tanji od konkurencije. Fusion Bumper radikalno smanjuje mogućnost oštećenja pri padu telefona, bez značajnog povećanja njegove težine i dimenzija. Napravljen je kombinacijom jedinstvenih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija.

TriACTIVE™ tehnologija podrazumijeva spajanje više slojeva poliuretana u jedan konzistentan sloj koji bolje apsorbira jačinu udarca i prenosi je na veću površinu, čime se višestruko smanjuje mogućnost oštećenja vašeg telefona.

Corner Cushion™ su ojačanja koja se nalaze u rubovima Fusion Bumper-a. Ova ojačanja dodatno štite kutne dijelove uređaja prilikom pada i tako smanjuju mogućnost oštećenja. Fusion Bumper moguće je kombinirati s bilo kojom zaštitnom folijom iz Clear-Coat ili Style Skins obitelji.

Fusion kompletna 360 zaštita, što podrazumijeva Fusion foliju za ekran + foliju za poleđinu uređaja + Fusion Bumper = u kompletu košta 699,- kn / 92,77 EUR. Za usporedbu: Novi ekrani za  SAMSUNG S22 ili IPHONE 14 koštaju otprilike 3.500,- kn / 464,53 EUR.



„Fingerprint“ senzor

Često se dogodi da Vam „fingerprint“ senzor ne radi preko kaljenog stakla ili ostane ona ružna rupa na ekranu telefona, koja nagrđuje sam izgled uređaja. Folije Mobile Outfittersa podržavaju i funkcionalnost „fingerprint“ senzora bez da se na ekranu mora ostaviti rupa za njegovo korištenje. Slobodno preko same folije prislonite Vaš prst i senzor odreagira kao da se folija niti ne nalazi na uređaju.

Program doživotne zamjene

Svi kupci ostvaruju pravo na program doživotne zamjene, pri čemu kupac samo prvi put plaća punu cijenu proizvoda, a kasnije može istu vrstu folije na istom uređaju mijenjati bezbroj puta pri čemu samo plaća uslugu postavljanja folije, a folije dobiva besplatno.

 | Autor: promo promo

Uvijek aktualni modeli

Kako je već spomenuto, u Mobile Outfittersu možete pronaći preko 2.000 različitih modela uređaja, s toga vjerujemo da se i Vaš uređaj nalazi u njihovoj bazi. Mobile Outfitters svakodnevno vrši update svoje baze dostupnih modela kako bi uvijek pratio najnovije modele koji izlaze na tržište. Primjerice, čak par dana prije samog lansiranja novog IPHONE 14, u Mobile Outfittersu su već imali zaštitne folije kao i BUMPER za taj model.

Sigurno se pitate gdje ovu revolucionarnu zaštitu možete kupiti. Naše lokacije:

Arena centar Zagreb – prizemlje ispred SAMSUNGA : kontakt@moutfitters.hr

Avenue Mall Zagreb – Prizemlje ispred T-centra, avenue@moutfitters.hr

Split: Mall of Split – prizemlje ispred T-centra, split@moutfitters.hr

Zagreb Dubrava – tržni centar Dubrava – preko puta Svijet Medija, dubrava@moutfitters.hr

Tvoja reakcija?