Prvi 1027 pregleda 03. veljače 2023.

Ovo je najsretniji dan u veljači za svaki znak horoskopa!

canva

Ako te zanima kada da ovaj mjesec planiraš neke važne događaje ili koji je idealan dan da napraviš ono na što već dugo čekaš, evo malog pregleda najsretnijih dana u veljači za svaki znak horoskopa. Je li tvoj već 'prošao' ili tek dolazi? Saznaj! A onda si i svaki drugi dan učini najboljim i najsretnijim što možeš, naravno

Ovan

via GIPHY

Najsretniji dan u veljači: 22.2. (srijeda)

Zašto baš taj dan? Navodno ćeš si krajem ovog mjeseca, baš na ovaj dan, ostvariti ono što već dugo želiš i tvoj će život biti na nekoj novoj 'razini'... Hmmm...

Bik

Najsretniji dan u veljači: 11.2. (subota)

Zašto baš taj dan? Ovo se posebno odnosi na karijeru i posao, a navodno ćete napokon izaći izvan svoje zone komfora, što će vam otvoriti neke dosad neviđene mogućnosti napredovanja. 

Blizanci

Najsretniji dan u veljači: 11.2. (subota)

Zašto baš taj dan? Nedavno ste napokon otpustili kočnice i počeli slijediti svoju najveću strast, a sada vas čekaju velike avanture sredinom mjeseca. Nova iskustva i drugačiji pogledi na stvari oko vas će vas još više učvrstiti na putu kojim sada idete. 

Rak

via GIPHY

Najsretniji dan u veljači: 20.2. (ponedjeljak)

Zašto baš taj dan? Nemojte se bojati isprobati nešto novo kad je vaš posao u pitanju. Ako ne probate i ne pitate, ne možete ni napredovati, zar ne?

Lav

Najsretniji dan u veljači: 20.2. (ponedjeljak)

Zašto baš taj dan? Krajem mjeseca ćete konačno prestati razmišljati o prošlosti koja vas koči i otvoriti se novim iskustvima i novim ljudima. Mogli biste se iznenaditi što vam to sve donosi...

Djevica

Najsretniji dan u veljači: 27.2. (ponedjeljak)

Zašto baš taj dan? Pustite sve koji vas koče i koji vam crpe energiju i maknite ih što dalje od sebe. Upravo to ćete i napraviti krajem veljače i to će vas konačno osloboditi nepotrebnog tereta pa vas čekaju velike stvari na raznim životnim poljima, a možda i u ljubavi!

Vaga

via GIPHY

Najsretniji dan u veljači: 27.2. (ponedjeljak)

Zašto baš taj dan? Opa! Nekoga čeka ozbiljno sretan romantični period krajem veljače, a posebno na ovaj dan. Tko vam to ulazi u život...?

Škorpion

Najsretniji dan u veljači: 16.2. (četvrtak)

Zašto baš taj dan? Napokon ćete unijeti malo pozitive u život sredinom mjeseca i to će vam početi donositi isto tako pozitivne promjene, kojima se možda i niste nadali...

Strijelac

via GIPHY

Najsretniji dan u veljači: 5.2. (nedjelja)

Zašto baš taj dan? Već dugo tražite način da sami sebe usrećite, a sad ćete napokon shvatiti da to zapravo leži u onome što već dugo imate... Bilo da se radi o vama samima i promjenama koje ste sami napravili u svom životu ili o osobi koja je pored vas, a koju dosad niste primjećivali, dogodit će se posebno otkriće koje će vam napokon otvoriti oči.

Jarac

Najsretniji dan u veljači: 27.2. (ponedjeljak)

Zašto baš taj dan? Dugo ste ignorirali svoje zdravlje i njime se baš niste bavili, a sada kada ste ga napokon stavili na prvo mjesto, čekaju vas pozitivne vijesti i promjene vezane upravo uz taj aspekt života!

Vodenjak

Najsretniji dan u veljači: 20.2. (ponedjeljak)

Zašto baš taj dan? Financijska stabilnost! To je opis kraja ovog mjeseca kad ste vi u pitanju, napokon ćete srediti sve što ste htjeli srediti u financijskom aspektu svog života i bit ćete mirni jer nećete morati paziti na 'svaku lipu'. 

Ribe

via GIPHY

Najsretniji dan u veljači: 22.2. (srijeda)

Zašto baš taj dan? Ovaj dan otvara vam neke nove poslovne mogućnosti i mogućnosti zarade na koje dosad niste računali, a sve što prihvatite pozitivno će utjecati na vas u ostatku godine.

 

Stiže nova sezona Prank'da, uključi se na premijeru!

 | Autor:

Tvoja reakcija?