Prvi 9258 pregleda 24. veljače 2022.

Ovo je 'najveći pas' na svijetu, obožava se voziti podzemnom

Instagram

Prizor koji stanovnike Londona često ostavlja u čudu je pas Diego koji, kada stane na stražnje noge, doseže visinu prosječnog muškarca i teži gotovo sto kilograma, a obožava se voziti podzemnom željeznicom i u prikolici kraj motora

Ne znamo jeste li ikada razmišljali o tome kako izgleda najveći pas na svijetu, ali ako vam je ta misao ikad prošla glavom, a niste uspjeli pronaći odgovor, sada vam ga donosimo.

Naime, najveći pas na svijetu je njemačka doga Diego koji, kada stoji na stražnjim dogama, doseže visinu od 183 cm, a teži između 90 i 95 kilograma, piše Miss7

Ono što Diega, osim njegove veličine, čini ekstra zabavnim svakome tko ga vidi je i činjenica da je toliko lijen da ga njegov vlasnik, Carlos Da Silva, mora voziti u prikolici kraj motora.

Naravno, baš poput pravog motorista, Diego nosi kacigu i posebne naočale za pse koje se popularno nazivaju 'doggles', a njegove ogromne uši razigrano vijore na povjetarcu.

Poslušni Diego rado će pratiti Carlosa u pub, u podzemnu željeznicu (kojom putuju ako pada kiša) ili mu se pridružiti u restoranu. U The Bike Shed, motociklističkom klubu u Shoreditchu, Diego je prvi pas u povijesti tog mjesta koji je postao zlatni član.

"Kada odemo tamo, na stolu piše: 'Ovaj stol je rezerviran za Diega i njegovog čovjeka'", kaže Carlos.

Carlos, podrijetlom iz Brazila, kupio je Diega 2015. godine iako je njegova supruga Ellie bila užasnuta jer se bojala pasa. Na Božić su dobili poziv: uzgajivaču je ostala jedna doga. I tako je Carlos krenuo po Diega. Ellie je tada bila suzdržana, ali Diego je pobijedio.

"Sada, kad bih je zamolio da bira između mene ili Diega, Diego bi ostao", kaže Carlos.

Tko bi želio jednog psa kao što je Diego?

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?